Chodzi mi o trwałość tylko czasem są takie badziewne, że po jednym praniu już puszczają szwy...
porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Posciel ogolnie super ale nienawidze tych ich przescieradel z dzrrseju bawelnianego
To ja znow i przescieradla z lidla lubie...
Mamy w domu dwa i maz ma ze 3 do ciezarowki juz naprawde dlugo i nic sie z nimi nie dzieje...
Mamy w domu dwa i maz ma ze 3 do ciezarowki juz naprawde dlugo i nic sie z nimi nie dzieje...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
te normalne sa ok. Ale oni maja jeszcze taki dzersej bawelniany elastyczny barxzo i tych to nienawidze. Jedno kupilam przypadkiem i fujka.Ruby pisze:To ja znow i przescieradla z lidla lubie...
Czy któraś z Was robiła ostatnio rozeznanie w zmywarkach?
Dziś kolejna próba reanimacji naszego grata, jak się nie nie powiedzie, to musimy szukać nowej. Już mam dosyć tego złomu i chętnie bym ją wymieniła. W ubiegłym roku już mieliśmy wybraną, ale teraz nawet nie wiem co to było.
Dziś kolejna próba reanimacji naszego grata, jak się nie nie powiedzie, to musimy szukać nowej. Już mam dosyć tego złomu i chętnie bym ją wymieniła. W ubiegłym roku już mieliśmy wybraną, ale teraz nawet nie wiem co to było.
Misiowa chyba jakoś niedawno urządzała kuchnię, chętnie też poczytam, bo niebawem też nas czeka zakup
Misiowa, hop hop!
Ja póki co wiem tylko tyle, że chcę z szufladą na sztućce.
Ja póki co wiem tylko tyle, że chcę z szufladą na sztućce.
Ktoś używał szablonów malarskich?
Rozmyśliłam się z tapety
Dam ten kolor ci wstawiałam i na to srebrny wzór. Szablon chcę wykorzystać też w salonie, mamy brąz i beż, wymyśliłam złoty wzór.
Coś takiego. https://stencils.pl/produkt/kenitra/
Rozmyśliłam się z tapety
Dam ten kolor ci wstawiałam i na to srebrny wzór. Szablon chcę wykorzystać też w salonie, mamy brąz i beż, wymyśliłam złoty wzór.
Coś takiego. https://stencils.pl/produkt/kenitra/
Miśka, sowaa, wybaczcie, dawno nie czytałam tego tematu. Co do zmywarki, to my mamy Bosha ale nie pamiętam dokładnie modelu (akurat ją mamy z poprzedniego mieszkania). Ona ma już 2,5 roku, nie była droga ale sprawdza się super. Nie ma mnie teraz w domu ale jak wrócę, to sprawdzę dokładnie model
Sofii, fajnie się zapowiada
Sofii, fajnie się zapowiada
Mam taką samą zmywarkę i tez nie narzekam
Moi tescie tez maja tego Boscha i tez tesciowa zadowolona... a bardzo dlugi sie przed zmywarka wzbraniala
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
zamawiała któraś może worki próżniowe? Jeśli tak to poproszę o linka
Moja zmywarka się cudownie sama naprawiła, więc zakup nowej znowu odłożony w czasie.
Sofii, my próbowaliśmy szablonów jak robiliśmy pokój Grzesia, ale efekt końcowy był niezadowalający. Z bliska widać było nierówne brzegi i strasznie długo się z tym schodziło.
Sofii, my próbowaliśmy szablonów jak robiliśmy pokój Grzesia, ale efekt końcowy był niezadowalający. Z bliska widać było nierówne brzegi i strasznie długo się z tym schodziło.