porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Ruby, o to takiej nie chciałam właśnie z powodów które napisałaś
Yenna nie pisałam, że to polska firma. Nie przeszkadza mi to, że tam produkuja, zależało mi na wyglądzie tego i żeby się dobrze sprawdzało - nie narzekam No i wtedy była dla mnie ważna dostępność, żebym miała od ręki, akurat te sprzętu były dostępne
Yenna nie pisałam, że to polska firma. Nie przeszkadza mi to, że tam produkuja, zależało mi na wyglądzie tego i żeby się dobrze sprawdzało - nie narzekam No i wtedy była dla mnie ważna dostępność, żebym miała od ręki, akurat te sprzętu były dostępne
Yenna, a to przepraszam, nie zauważyłam
Yenna, to gdzie produkują akurat nie ma dla mnie znaczenia, nie znam polskiej firmy, która działa na dużą skalę i robi agd w Polsce. Znaczenie ma dla mnie fakt, że Amica to polska firma, polska marka, ma polski zarząd i w naszym kraju płaci podatki Dodatkowo są z mojej ukochanej rodzinnej Wielkopolski. Aczkolwiek nie to jest przedmiotem tego wątku.
szladus, w sumie fajnie, że napisałaś co jest widoczne a co nie okap, piekarnik, płyta i mikrofalówka będą u mnie widoczne, więc fajnie, żeby były z jednej firmy, a ze zmywarką i lodówką to faktycznie lepiej wybrać najlepsze moi rodzice mają już 2 komplet kuchenka gazowa z piekarnikiem + okap z Amici i są bardzo zadowoleni, więc chyba też na tą firmę postawimy, dodatkowo ceny są bardzo atrakcyjne
szladus, w sumie fajnie, że napisałaś co jest widoczne a co nie okap, piekarnik, płyta i mikrofalówka będą u mnie widoczne, więc fajnie, żeby były z jednej firmy, a ze zmywarką i lodówką to faktycznie lepiej wybrać najlepsze moi rodzice mają już 2 komplet kuchenka gazowa z piekarnikiem + okap z Amici i są bardzo zadowoleni, więc chyba też na tą firmę postawimy, dodatkowo ceny są bardzo atrakcyjne
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
O to odpowiem szybko: lodowka,piekarnik, mikfofalowka, plyta I pralka samsunga tylko zmywarke mamy z hotpointa :
Ja z kolei nie zwracałam uwagi na marke tylko na funkcjonalnoac i cene. Tym samym mamy misz masz w sprzetach, a nigdy przenigdy nie patrzylam na czyjes domy pod katem tego czy wszystko jest tej samej firmy
Mimezja, ja tak samo
my w kuchni wszystko z Amica -lodówka, kuchenka, okap- po prawie 2 latach złego słowa nie powiemy, jesteśmy zadowoleni drobny sprzęt mamy z Bosch (mikser, blender) i jest super
pralkę mamy Bosch i się spisuje oraz moja suszarka do włosów
mężu ma ogólnie spaczenie, że musi być wszystko z jednej firmy do kompletu
pralkę mamy Bosch i się spisuje oraz moja suszarka do włosów
mężu ma ogólnie spaczenie, że musi być wszystko z jednej firmy do kompletu
Płyta gazowa, piekarnik, okap i zmywarka - amica, mikrofalówka i lodówka- samsung. Wszystki sprawuje się świetnie poza zmywarką.
Okap mamy z gorenie wiec jednak nie wszystko. My tez nie patrzyliśmy aż tak na firmy ale tak się złożyło ze jednak większości jednej wyszło i jak narazie to tylko z tego okapu jestem niezadowolona :/
To ja mam jakis z najnizszej półki z Franke i nie mam mu nic do zarzucenia. Mial dobre opinie na sieci i w zupelnosci spelnia moje oczekiwania.
No my mamy aneks i jak dla moglby sciagac lepiej :/ mamy ten taki skosny
Tez mamy aneks I tez skosny (taki z 3plytek) okap i zaluje ze go wzielismy . Po zatym u nas tez jest cos z ciagiem (grawitacyjny)i Bardziej nam wwiewa nim niz wychodzi :/