Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Sofii hmm siostra tyle placila do przerobienia. Ona ma pelną instalację do CO, a tyle ja kosztowalo przekopanie instalacji do domu i zrobienie tygodniowegk bajzlu w domu zeby to podłączyc. Instalacje robił jej szwagier wiec nikt jej ie oszukiwał z kosztami.
Itzal my poki co nie planujemy zmiany. 4000 na 2 budynki jestem w stanie zaakceptować.
Itzal my poki co nie planujemy zmiany. 4000 na 2 budynki jestem w stanie zaakceptować.
Mimezja, moi rodzice rok temu zmieniali piec i przymierzali się do gazu to kosztowałoby ich to ok 10-12 tysięcy.
Sofii tak sobie teraz mysle że może to zalezy od wielkosci domu? Siostra miała też kawalek dzialki do przekopania. Ona mi tlumaczyla co ile kosztowalo, ale nie pamietam szczegółów, w tym podłączenie bylo z jednej strony domu, a piec z drugiej bo inaczej nie dostała pozwolenia i musiala puszczać rury przez caluteńką szerokość domu. Ja nie chcę absolutnie odradzac. Poprostu mnie takie koszty przerazają
Mimezja, ja myślę, że to id wielu czynników zależy. 20 tysięcy to też byłoby dla nas dużo. 10 jest do przełknięcia, biorąc pod uwagę, że nowy piec, taki jak mamy teraz, to też 7-8 tysięcy.
Dziewczyny kapsułki do prania ariel, warto? W rossmanie promocja 50 sztuk po 39 zł
Zazwyczaj kupuje wizzir
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zazwyczaj kupuje wizzir
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia, ja tylko ariela używam, inne mi nie podchodzą.
Dzięki!
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja do tej pory tylko ariela, teraz kupilam Persil bo byl w promocji
przymierzam się do ariela, ale przeważnie wtedy jest vizir w lepszej cenie
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
A czy Wy też zauważyłyście że po kapsułkach ubrania są bardziej szorstkie czy to tylko moje odczucia?
Ja uzyeam tylko Ariela, bo kiedys mialam po innych uczulenie. Raz kupilam jakis vizir, ale zawsze kojarzyl mi sie, ze jest jakis slaby i sie potwierdzilo, ubrania nieprzyjemne i brzydki zapach.
Ale dobrze, ze piszecie, bo mam chyba jakas koncowke, a pstatnio kupowałam z 30 zl to malutkie opakowanie, to zrobie zapas.
Ale dobrze, ze piszecie, bo mam chyba jakas koncowke, a pstatnio kupowałam z 30 zl to malutkie opakowanie, to zrobie zapas.
Ja żywam kapsułki Persil, Vizir i Ariel. Wszystkie są ok, tylko jak mam duży wsad, to wrzucam dwie.