Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
Misiaq, i jak wrażenia?
Ja ostatnio:
36/2018
37/2018
I zaczynam:
38/2018
Ja ostatnio:
36/2018
37/2018
I zaczynam:
38/2018
Efryna, i jak?
Dziewczyny z Wołynia? Bardzo poruszające. Zwłaszcza, że moja babcia przeżyła Wołyń, więc zawsze mnie bardzo porusza ta tematyka, zwłaszcza, że to jedna z tych rzeczy, o których ona nie jest w stanie mówić
Efryna od 3 dni przeczytałam może 10 stron, więc za miesiąc będzie recenzja:)
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2018, 21:27 przez Misiaq, łącznie zmieniany 1 raz.
39/2018
W tematyce Wołynia jeszcze bardzo polecam taką książkęefryna pisze:Dziewczyny z Wołynia? Bardzo poruszające. Zwłaszcza, że moja babcia przeżyła Wołyń, więc zawsze mnie bardzo porusza ta tematyka, zwłaszcza, że to jedna z tych rzeczy, o których ona nie jest w stanie mówić
Katherina, dziękuję, na pewno kiedyś sięgnę! (chociaż myślę, że chwilowo muszę odpocząć psychicznie od tematu, więc wzięłam się za bardziej rozrywkowe książki z listy). Swoją drogą, polecałaś "Koronkową robotę"? Muszę sobie kilka nowych ebooków kupić, bo pustki
Efryna, tak na 4+ bym oceniła. Ja przeczytałam w jeden wieczór, bo temat był mi nieobojętny, kiedyś odkryłam wycinki z przedwojennych gazet, które zbierała moja prababcia na ten temat i jeszcze w kręgu moich zainteresowań pojawiał się brat tej zabitej dziewczyny, więc nie umiem powiedzieć na ile z tego powodu mnie wciągnęła, a na ile sama z siebie jest dobra.
Katherina, akurat zapamiętałam, że pisałaś, że zarwałaś nockę, więc wywnioskowałam, że książka wciągająca
Ja nadal lekko:
40/2018
Ja nadal lekko:
40/2018
- Escherichia