nasze 4 kąty
Re: nasze 4 kąty
Wrzucam skrawek naszej sypialni. Czekam jeszcze na szablon, srebrny wzór, będzie na ścianie za łóżkiem. Będzie też więcej dodatków, m.in. czarno-biały fotoobraz naszego zdjęcia ze ślubu, nowe firany i kilka białych pierdółek.
Sofii, ale ładnie!
Sofii, piękna sypialnia
Itzal, mamy wewnętrzną. Planujemy jeszcze takie zawnętrzne uv.uwielbiam okna dachowe, ale mycie to dramat, strasznie się brudzą. My generalbie mamy na górze wysokie sufity i wszędzie takie belki.
Misiowa
Wiem, że nie jest katalogowa, ale na razie i tak dzisci krzyżują plany dekoracyjne
Misiowa
Wiem, że nie jest katalogowa, ale na razie i tak dzisci krzyżują plany dekoracyjne
- malwinka89
Jak nie przepadam za niebieskimi ścianami to tu wyglądają Super
Bardzo gustownie! To niebieski czy granat?
U mnie w telefonie ściany wyglądają na fioletowe
Sofii pięknie urzadziliscie sypialnie
Sofii pięknie urzadziliscie sypialnie
N 2018
M 2023
M 2023
Nuuutella, to kolor sea blue z beckersa. Chciałam midnight, ale nie idzie go dostać. Ale ten też mi się spodoba, jest bardziej przygaszony niż na zdjęciach w internecie.
Nessa, o nieee, ja dopiero się pozbyłam fioleto-różu, bleh! Nienawidziłam już tamtego koloru.
Dzięki za miłe słowa.
Czekam z niecierpliwością na ten szablon i zobaczymy jak to będzie szło. Firany chcę całe białe, ale już nie woalowe. Zanim wszystko dogram to jeszcze minie trochę czasu.
Ale najważniejsze, że Antobi przespał w swoim łóżku aż 6 h! Jest co świętować
Nessa, o nieee, ja dopiero się pozbyłam fioleto-różu, bleh! Nienawidziłam już tamtego koloru.
Dzięki za miłe słowa.
Czekam z niecierpliwością na ten szablon i zobaczymy jak to będzie szło. Firany chcę całe białe, ale już nie woalowe. Zanim wszystko dogram to jeszcze minie trochę czasu.
Ale najważniejsze, że Antobi przespał w swoim łóżku aż 6 h! Jest co świętować