nasze 4 kąty
Re: nasze 4 kąty
Mozilla, piękny. Właśnie co to jest?
ITZAL.... Dziekuje
ALEXA... To kamienny dywan... Taka nazwa jest w internecie jak wpiszesz.
To są kamyczki zalewane z zywica.... Taka masa nakładana szpachla.
Maz kupił materiały przez neta i sam trochę szykowal.. Trochę to trwało bo robił to z facetem zajmującym się remontami,a on w między czasie robił u innych osób więc do nas tak na raty przychodził.
No i przeszkadzała pogoda bo podłoże zbyt szybko zasychalo gdy było za gorąco.
Taniej nas wyszło... Bo firma nam wyceniala na około 8-9tys z materiałami za 20m.
ALEXA... To kamienny dywan... Taka nazwa jest w internecie jak wpiszesz.
To są kamyczki zalewane z zywica.... Taka masa nakładana szpachla.
Maz kupił materiały przez neta i sam trochę szykowal.. Trochę to trwało bo robił to z facetem zajmującym się remontami,a on w między czasie robił u innych osób więc do nas tak na raty przychodził.
No i przeszkadzała pogoda bo podłoże zbyt szybko zasychalo gdy było za gorąco.
Taniej nas wyszło... Bo firma nam wyceniala na około 8-9tys z materiałami za 20m.
Mozilla, ciekawie to wygląda To jest gładka powierzchnia, czy porowata? Albo inaczej, jak bardzo porowata?
Misiowa, czekam na zdjęcia kuchni!
Misiowa, czekam na zdjęcia kuchni!
Całkiem ciekawe Ile Was ostatecznie wyszło za m2?
My mamy jeszcze do wykończenia balkony i szukamy alternatywy dla płytek.
My mamy jeszcze do wykończenia balkony i szukamy alternatywy dla płytek.
Mozilla bardzo fajny efekt to jest coś podobnego do marmolitu?
FARAZI... To jest w odczuciu jak płytki gresowe... Takie odczucie porowatosci.
Ale myślę że i cieplejsze pod stopami
Jutro zrobię zdjęcie z bliska
Miśka.... Jak mąż wróci to zapytam ile wyszło i dam ci znac
Ale myślę że i cieplejsze pod stopami
Jutro zrobię zdjęcie z bliska
Miśka.... Jak mąż wróci to zapytam ile wyszło i dam ci znac
NUUUTELLA.... To jest bardziej gładka powierzchnia. Kamyczki są widoczne ale w dotyku bardziej płaskie i czuć że są żywica zalane... Nie czuć kamieni pod stopami
RUBY... Dziekuje
RUBY... Dziekuje
Też mam takie skojarzenie.
Mozilla Fajne rozwiązanie, zapewne będzie trwałe
My na balkonach na pewno będziemy grzać pape a na pape nie wiem co jeszcze pójdzie.
Natomiast na taras na zewnątrz koło domu chcemy kostkę z tych ala kamień ale to odległy temat bo najważniejszy środek wykończyć i elewacje.
Czytalam o tym juz kiedys, i mam ochote na taki w lepiance, ale poki co to sie nie porwiemy (bo by sasiadka zajumala XD )
ALEXA.... Tu też była papa wcześniej na tarasie
My mamy dość stary dom i go ciągle remontujemy.
Jeszcze mam 3 balkony... Dwa wzdłuż domu
więc pewnie też tam wyjdzie po 20m
Zanim wykończymy wszystkie to mina lata świetlne bo tam nawet barierki jeszcze nie zrobione... Przygotowana tylko sama metalowa... Jeszcze trzeba je obdeskowac
Dom to nasza skarbonka
My mamy dość stary dom i go ciągle remontujemy.
Jeszcze mam 3 balkony... Dwa wzdłuż domu
więc pewnie też tam wyjdzie po 20m
Zanim wykończymy wszystkie to mina lata świetlne bo tam nawet barierki jeszcze nie zrobione... Przygotowana tylko sama metalowa... Jeszcze trzeba je obdeskowac
Dom to nasza skarbonka
Mozilla, ciekawe rozwiazanie. Wlasnie niedawno zastanawialismy sie co bedziemy chcieli na taras i podjazd. Musze poczytac o tym. Jasny podjazd z szarymi dodatkami wygladalby cudownie
Miska... za 20 metrów wyszło ok. 5000.
A gdybyśmy wzięli do tego ekipę to wolali ok. 250zl za metr... Czyli może do 10000 byśmy nawet doszli
A gdybyśmy wzięli do tego ekipę to wolali ok. 250zl za metr... Czyli może do 10000 byśmy nawet doszli
KarLa ale na podjazd to ja nie wiem czy to sie nadaje Nie wiem jak wytrzymale sa te zywice Ale mozesz np w kuchni zrobic sobie podloge z zalanych zywica monet groszowych, widzialam takie.
Mozilla no i cena tez nas hamuje bo ja mam 70m2 tarasu
Mozilla no i cena tez nas hamuje bo ja mam 70m2 tarasu