Kuchnia
Re: Kuchnia
Proszę o radę
Kuchnia będzie w tym stylu. Po jednej stronie szafki dolne i górne, po drugiej- tylko dolne a na ścianie 2 półki w kolorze blatu. Mam dylemat, bo nad tym blatem, gdzie nie będzie górnych szafek chcę 2 takie lampy, tylko nie wiem czy pasują do ogólnej koncepcji. A może coś innego Wam przychodzi do głowy?
Kuchnia będzie w tym stylu. Po jednej stronie szafki dolne i górne, po drugiej- tylko dolne a na ścianie 2 półki w kolorze blatu. Mam dylemat, bo nad tym blatem, gdzie nie będzie górnych szafek chcę 2 takie lampy, tylko nie wiem czy pasują do ogólnej koncepcji. A może coś innego Wam przychodzi do głowy?
Misiowa, moim zdaniem jak najbardziej pasują.
Moim zdaniem też świetnie pasują.
W ogóle bardzo mi się podoba ta kuchnia
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
W ogóle bardzo mi się podoba ta kuchnia
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Misiowa, pasują! Mam te lampki w sypialni bardzo je lubię
Misiowa juz sie zdjec diczekac nie mige
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Misiowa i gdzie efekt końcowy?
Co myślicie o takiej mozaice nad blatem kuchni? Jak myślicie, nie będzie problemu z utrzymaniem czystości?
aktualnie mam szybę i teraz szukam czegoś innego- ciekawego, ale klasycznego, cegiełki mnie nie kręcą
Co myślicie o takiej mozaice nad blatem kuchni? Jak myślicie, nie będzie problemu z utrzymaniem czystości?
aktualnie mam szybę i teraz szukam czegoś innego- ciekawego, ale klasycznego, cegiełki mnie nie kręcą
sowaa, genialnie to wygląda, podobają mi się te klimaty
ja też zbieram inspiracje na kuchnie, bo wiosną ruszamy z generalnym remontem.
ja też zbieram inspiracje na kuchnie, bo wiosną ruszamy z generalnym remontem.
Sowaa wyglądaja bardzo fajnie. O czystości nic nie powiem bo moja kuchnia jest kompletnym paradoksem wyborów