Kuchnia
Re: Kuchnia
Ładne kichnie dziewczyny Zazdroszczę ilości blatu roboczego
Misiowa mi też podoba się blat Kuchnia bardzo ładna
Taa... To jedyny minus tych szufladsowaa pisze: ale wyobrażam sobie jak musiało być Ci ciężko przy buszujących po szufladach maluchach
Misiowa, bardzo ładnie
Misiowa piękna kuchnia, bardzo podoba mi się ta cegła!
Misiowa, patrzę na zdjęcie i myślę "gdzie są cegły! miały być cegły!". A potem zobaczyłam drugie zdjęcie Super lampy!
Nie przeszkadza Ci, że zlew jest zaraz obok kuchenki i nie masz między nimi blatu roboczego? Pytam, bo nigdy nie spotkałam się z takim układem i jestem ciekawa.
Nie przeszkadza Ci, że zlew jest zaraz obok kuchenki i nie masz między nimi blatu roboczego? Pytam, bo nigdy nie spotkałam się z takim układem i jestem ciekawa.
Farazi, nie chciałam cegieł na obu ścianach, bo byłoby trochę za ciemno A co do blatu, to bałam się takiego układu ale o dziwo sprawdza się super. Po prawej mam blat roboczy do zlewu a po lewej do kuchenki. Resztę prac kuchennych wykonuje na dużym.
Uwielbiam te lampy i jeszcze chcę do nich takie retro żarówki dokupić
Sofii, taki był zamysł, dzięki
Dziewczyny, jeszcze sporo jest w tej kuchni do zrobienia, bo ograniczał nas budżet a kredytu brać nie chcieliśmy. Kilka rzeczy jest do poprawki. Np teść namówił nas, żebyśmy nie zabudowywali rur od kaloryfera i teraz żałuję, bo przeszkadza mi ich widok. Sam kaloryfer też będzie zabudowany.
Poza tym jak macie jakieś rady co zmienić/poprawić, to chętnie poczytam. Cenię sobie konstruktywną krytykę
Uwielbiam te lampy i jeszcze chcę do nich takie retro żarówki dokupić
Sofii, taki był zamysł, dzięki
Dziewczyny, jeszcze sporo jest w tej kuchni do zrobienia, bo ograniczał nas budżet a kredytu brać nie chcieliśmy. Kilka rzeczy jest do poprawki. Np teść namówił nas, żebyśmy nie zabudowywali rur od kaloryfera i teraz żałuję, bo przeszkadza mi ich widok. Sam kaloryfer też będzie zabudowany.
Poza tym jak macie jakieś rady co zmienić/poprawić, to chętnie poczytam. Cenię sobie konstruktywną krytykę
Misiowa fajna kuchnia
Miśka ja żałuję ze nie zdecydowałam się na więcej szuflad, tzn. Kompletnie nie moglismy się dogadac z babką od projektu bo byla taka nieogarnieta i bezczelna, że slabo mi się robi jak sobie przypominam co z nią przeszliśmy. A szuflady są ekstra
Miśka ja żałuję ze nie zdecydowałam się na więcej szuflad, tzn. Kompletnie nie moglismy się dogadac z babką od projektu bo byla taka nieogarnieta i bezczelna, że slabo mi się robi jak sobie przypominam co z nią przeszliśmy. A szuflady są ekstra
Bardzo fajna ta ściana na przeciwko mebli no i te lampy!
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Misiowa, super kuchnia Ja też lubię firanki bo od razu przytulniej się robi