porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Aneczka, Karla, dzięki, popatrzę sobie.
Karla, dobrze pamiętam, że masz szynkowar? Jaki? Sprawdza się?
Karla, dobrze pamiętam, że masz szynkowar? Jaki? Sprawdza się?
Misiowa, tak mam, z allegro https://allegro.pl/szynkowar-1-5kg-biow ... MDQ1MjE%3D
wszystko dziala bez zarzutu
Szynki wychodza pyszne 
wszystko dziala bez zarzutu

Asieka, zadowolona jesteś z tego nawilżacza philipsa?

Yenna, bardzo
szczerze polecam
juz kilka razy przymierzalam sie odpisać... Ja nie lubię kiedy jedno urządzenie ma nadmiernie dużo funkcji i tak piekarnik ma być do pieczenia, płyta do gotowania, itp. a wszystkie dodatki i tak mi się w praktyce nie sprawdzają. Podczas zakupu ubzdurałam sobie, że chcę mieć możliwość łączenia pół przez funkcję bridge - w praktyce od 2 lat ani razu z niej nie skorzystałam, za to przy większym gotowaniu nie mogę postawić 2 śrendnich garnków na tych polach bo pola są przy sobie i garnki się o siebie zapierają. To czego mi brakuje, to zegarek, że np. płyta wyłączy się za kilkanaście minut. W teorii miał u nas być w praktyce, albo go nie umiem obsłużyć, albo jest od nowości uszkodzony - mimo to, nie mam ochoty oddawać płyty na gwarancję z tak błachego powodu.
jaki model szczoteczki sonicznej z philipsa polecacie?
Asieka M. , ja mialam diamond clean ale sie posypala, ale uzywalam ja kilka lat. M. ma EasyClean od roku i jest ok. Ja sobie teraz kupilam z aliexpress, podobno sa suoer i maja lepsze parametry w lepszej cenie. Zobaczymy co to bedzie

porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Ja mam sonicare flexcare z bazą
Już ponad 4 lata i jak nowe
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Już ponad 4 lata i jak nowe
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Dziewczyny doradźcie dobry czajnik elektryczny, taki który jest w miare cichy, bo mój chodzi jak kombajn :/
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
ja mam boscha i mnie już do szału doprowadza, tak jakoś strzela jak sie nagrzewa i to coraz gorzej. Fakt już ma 5 lat, ale wnerwia mnie strasznie
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
My mamy taki
https://www.mediaexpert.pl/czajniki/cza ... lsrc=aw.ds
Nie odbieram go jako głośnego, nigdy nie zwróciłam uwagi na jego dźwięki. Może teraz zwrócę
Mi zależało, żeby nie miał dzwonka po zagotowaniu wody.
https://www.mediaexpert.pl/czajniki/cza ... lsrc=aw.ds
Nie odbieram go jako głośnego, nigdy nie zwróciłam uwagi na jego dźwięki. Może teraz zwrócę

Mi zależało, żeby nie miał dzwonka po zagotowaniu wody.
Wow a to sa z dzwonkami?
Ja mam jakis no name z amazona ale tez jakos super glosno nie gotuje, w porownaniu do Boscha ktoru wczeaniej mialam
Ja mam jakis no name z amazona ale tez jakos super glosno nie gotuje, w porownaniu do Boscha ktoru wczeaniej mialam
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵