Co ostatnio sobie kupiłaś
Re: Co ostatnio sobie kupiłaś
Candelka ale jakie Ty masz nogi! Dziewczyny dobrze radzą. Wystarczy sukienka z odcieciem i będzie super
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Ej no jak przymierzałam 80 to mnie cisnęło. Może mam rozorsniete żebra?
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
candela, ja tez tak mam, nawet jak bylam szczupla to obwod pod biustem mialam dosc spory.
Ja mam 80E aktualnie a chciałabym wrócić do miseczki C... Duże wcale nie znaczy fajne.
Candela, też uważam, że w trapezowej sukience będzie Ci dobrze
Mnie teściowa właśnie przerabia tą granatową, którą ostatnio wrzucałam. Nie odpowiada mi dłuższy tył.
Candela, też uważam, że w trapezowej sukience będzie Ci dobrze
Mnie teściowa właśnie przerabia tą granatową, którą ostatnio wrzucałam. Nie odpowiada mi dłuższy tył.
Candi ja Cię doskonale rozumiem. Mi nikt nie chce uwierzyc ale pod cycem mam 83cm i w obwodzie muszę nosić 80-tki. Jednak najgorsze jest to ze nie ma na mnie odpowiednich miseczek. Niedlugo w desperacji zaczne owijaç się bandażem elastycznym
- Escherichia
Mimezja, jak to nie ma?
Escherchia mam 83 pod biustem i 86 w cycu. Nawet miaseczka A jest za duza ale pal licho. Rozmiar 80A jest trudny do uchwycenia a 75A okrutnie mnie piłuje i tylko pojednycze sztuki mają rację bytu.
- Escherichia
A może do 75A kupuj przedłużkę
A w to ze taki obwod to uwierze bo moja siostra ma 180 cm wzrostu i moja wage wiec powinna wchodzic w moje ciuchy a jednak wszystkie sa na nia za waskie, w bistonosz moj zaden sie nie zapnie.
Itzal wiem tylko to staniki dla nastolatek, padkudne,nic nie trzymają a tylko zasłaniają, a trafić z obwodem 80cm to niczym wygrać 6 w lotka. Uwierz że muszę się zdrowo nachodzić aby coś dla siebie znależć
Escherichia probowałam ale miseczki nie łapią mi tego co trzeba spod pach i gniotą.
Escherichia probowałam ale miseczki nie łapią mi tego co trzeba spod pach i gniotą.
ej no, ewa michalak nie robi dla dziewczynek Tylko miseczke aa robi chyba na zamowienie, i ceny ma dosc wysokie, ale czasem mozna jakiegos effuniaka calkiem spoko uzywanego na allegro albo balkonetce znalezc
Itzal boję się wiedzieć ile taka radość szycia kosztuje
Mi przyszła sukienka, tylko nie wiem jak lepiej, z paskiem czy bez.