Włosy
Re: Włosy
Necia, piękne masz włosy. Jakby mi się tak układały, to bym nie scinala. A ja mam proste jak koly i nie ma szans nawet na lekki skret
Ja jeszcze we wrześniu miałam takie
Teraz mam takie i jest mi dużo łatwiej. Jak miałam długie to tylko związane nosiłam, bo mi leciały wszędzie.
Ja jeszcze we wrześniu miałam takie
Teraz mam takie i jest mi dużo łatwiej. Jak miałam długie to tylko związane nosiłam, bo mi leciały wszędzie.
Chyba kazdy marzy o innych wlosach jak ma mnie denerwuja mone, bo sa proste jak druty i w ogole niepodatne...
Na slub musialam miec doczepki i krecic je z doczepkami, zeby jakis skret sie utrzymal, bo moje nawet widac na zdjeciach kilku jakie sie ladnie rozprostowaly
Na slub musialam miec doczepki i krecic je z doczepkami, zeby jakis skret sie utrzymal, bo moje nawet widac na zdjeciach kilku jakie sie ladnie rozprostowaly
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Itzal, ile utrzymuje się efekt? (Przy codziennym myciu )
Ja kiedyś miałam takie ani proste, ani falowane. Po ciążach zaczęły się kręcić, więc tak były strzyżone. Teraz przy odpowiednim traktowaniu dość dobrze sie same podkręcają, ale mam wrażenie że taka fryzura dodaje mi z 10 lat. Uwielbiam proste włosy i nic tego nie zmieni
Ja kiedyś miałam takie ani proste, ani falowane. Po ciążach zaczęły się kręcić, więc tak były strzyżone. Teraz przy odpowiednim traktowaniu dość dobrze sie same podkręcają, ale mam wrażenie że taka fryzura dodaje mi z 10 lat. Uwielbiam proste włosy i nic tego nie zmieni
Ostatnio zmieniony 12 gru 2018, 10:02 przez Miśka, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.goodhairday.pl/forum/styliza ... b27817bceb
tu masz duzo. Mi sie utrzymuje ok pol roku, no ale to juz kolejne ktore robie. Pierwsze to tak 3 mies max, ale ja nie myje wlosow codziennie, tylko 2, czasem 3 x w tygodniu.
tu masz duzo. Mi sie utrzymuje ok pol roku, no ale to juz kolejne ktore robie. Pierwsze to tak 3 mies max, ale ja nie myje wlosow codziennie, tylko 2, czasem 3 x w tygodniu.
Necia to może się pokuszę i spróbuję. Wiem, że mam bardzo podatne na kręcenie włosy, jak zostawiam do wyschnięcia, to się skręcą same, a w drobne loczki. Za drobne, jak dla mnie.
A zwykłą suszarką i szczotką nie umiem takiego efektu osiągnąć, więc leci prostownica potem i chodzę w prostych.
A zwykłą suszarką i szczotką nie umiem takiego efektu osiągnąć, więc leci prostownica potem i chodzę w prostych.
- mała_czarna
A ja bym chciała żeby moje włosy się zecydowały porządnie podkręcić bo takie są obecnie ni w prawo ni w lewo.
W wyprostowanych to się taka łysa czuje
W wyprostowanych to się taka łysa czuje