Hity i kity kosmetyczne
- malwinka89
Re: Hity i kity kosmetyczne
Necia, pracuje w jednym w naszym mieście więc no możesz zamówić przez neta z odbiorem w sklepie ale paczka idzie do 3dni
Szybciej dotrę po pracy, mam dwa przystanki do centrum handlowego gdzie jest, ale jakoś mi nigdy nie po drodze
Daj znac jak będzie jakieś dobre promo
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Daj znac jak będzie jakieś dobre promo
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Malwinka nigdy nie probowałam. Z kolei kompletnie mi nie po drodze do superpharm u mnie w miescie
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
- malwinka89
Necia, Sylveco to teraz w zestawach najlepiej wychodzi. Vianek też ma zestawy. Mogę Ci foty jutro zrobić
Yenna Ty z Warszawy? Nie wiedziałam
Pewnie pootwieralo się trochę, ja znam tylko ten w arkadii, promenadzie, w m1 i chyba w blue city? Nie kojarzę reszty. A i w złotych tarasach chyba.
Może dlatego, że ja nie znoszę robić zakupów wole online
Pewnie pootwieralo się trochę, ja znam tylko ten w arkadii, promenadzie, w m1 i chyba w blue city? Nie kojarzę reszty. A i w złotych tarasach chyba.
Może dlatego, że ja nie znoszę robić zakupów wole online
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Też mam ochotę na odmianę i chyba skuszę się na ten Fitoregulator z wyciągiem z oczaru wirginijskiego
O! Daj znac jak wypróbujesz. Tez sie czaiłam na niego swego czasu
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia, nie wiem, jaką cenę kremu jesteś w stanie zaakceptować, ale jeśli dopuszczasz ekstra wydatek to ja bym Ci poleciła spróbować kremów Origins z serii Make a Difference Plus. W Sephorze można poprosić o próbkę. I polować na promocję -20%
Ten pierwszy jest taki bogaty, drugi lżejszy.
Moim absolutnym hitem w peelingowaniu jest Black Sugar, używanie go to sama przyjemność
http://www.sephora.pl/Pielegnacja-Twarz ... y/P3190003
Ten pierwszy jest taki bogaty, drugi lżejszy.
Moim absolutnym hitem w peelingowaniu jest Black Sugar, używanie go to sama przyjemność
http://www.sephora.pl/Pielegnacja-Twarz ... y/P3190003
Aurinko rożnie, z tej strony z organic life, na Allegro
Farazi za dobry krem jestem w stanie zapłacić jakiś czas używałam daywear z estee lauder. Widziałam fajny zestaw świąteczny i sie zastanawiam. Dziękuje za polecenie tego! Poproszę o próbkę przy najbliższej okazji
Farazi za dobry krem jestem w stanie zapłacić jakiś czas używałam daywear z estee lauder. Widziałam fajny zestaw świąteczny i sie zastanawiam. Dziękuje za polecenie tego! Poproszę o próbkę przy najbliższej okazji
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- malwinka89
Też muszę coś dla siebie znaleźć.
Ostatnio koleżanka mi poleciła krem siarkowy i strasznie mi wysuszył skórę. Przestałam używać i znów cera tłusta.
Ostatnio koleżanka mi poleciła krem siarkowy i strasznie mi wysuszył skórę. Przestałam używać i znów cera tłusta.