Włosy
- Escherichia
Re: Włosy
Lisbeth, w brązie będzie super Musisz tylko pilnować przedziałka
Zapomniałam wstawić zdjęcie maski
Tania jak barszcz, a sprawdza się...
cięcie było zakończone na przedziałku prostym, ale fryzjerka tak mi wycieniowała żeby pasowało na każdy przedziałek, bo zaczesuję różnie.
Przy prostowanych włosach wyglądało ok, ale moje włosy szybko stały się oklapnięte.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
A dlaczego tak wiele z Was radzi Lisbeth zmienić kolor? Moim zdaniem jest ładny
Lisbeth, szkoda że nie pokazałaś się jeszcze po wymodelowaniu przez fryzjerkę
Eschericha, o, a użycie jej normalnie jako odżywki też daje spoko efekt? I dajesz od nasady, czy tylko na dół?
Lisbeth, szkoda że nie pokazałaś się jeszcze po wymodelowaniu przez fryzjerkę
Eschericha, o, a użycie jej normalnie jako odżywki też daje spoko efekt? I dajesz od nasady, czy tylko na dół?
Muszę kupic miałam odzywke z tego ale nie bylo az takiego efektuEscherichia pisze: ↑14 gru 2018, 21:58Lisbeth, w brązie będzie super Musisz tylko pilnować przedziałka
Włosy
Aurinko fajny kolor!
Lisbeth jeśli jesteś niezadowolona to idź na poprawkę, masz prawo. Ja Ci gorąco polecam lokówko-suszarkę, podniesie Ci u nasady i będzie super.
I ja bym czesała na bok.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lisbeth jeśli jesteś niezadowolona to idź na poprawkę, masz prawo. Ja Ci gorąco polecam lokówko-suszarkę, podniesie Ci u nasady i będzie super.
I ja bym czesała na bok.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnio zmieniony 14 gru 2018, 23:01 przez Necia, łącznie zmieniany 1 raz.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- Escherichia
Nie bardzo tak jest. Wystarczy popatrzeć chociażby na różnicę długości włosów, kiedy masz przedziałek na środku. Na pierwszym zdjęciu z przedziałkiem na boku włosy są równe i dobrze się układają
- Escherichia
Mia, jako odżywka też mi się sprawdza Jako maskę nakładam na całość. Jako odżywkę nie nakładam od nasady
- mała_czarna
Oo musze spróbować.Escherichia pisze: Zapomniałam wstawić zdjęcie maski
Lisbeth jakoś tak mało objetościowo włosów masz po tym cięciu. Chyba ze kwestia zdjęcia.
Mi obecnie lecą włosy masakrycznie. W ciąży nie leciały, zaraz po porodzie tez nie. Teraz się zaczęło