Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Mimezja, a próbowałaś lakiery shellac? Najbardziej hipoalergiczne ze wszystkich. Widziałam opinie, że przy ciężkim uczuleniu na zwykłe hybrydy, przy shellacu nic się nie dzieje.
Dziewczyny probowalam z bazą semilac i indygo. Shellaca nie próbowałam, moze kiedyś przejdę się przetestować u kosmetyczki. Ja rok temu z pół roku leczyłam się dermatologicznie żeby dojść do samodzielnego wniosku że to alergia. Moje ręce wygladały jak obraz nędzy i rozpaczy, skóra jak pergamin, o ilosci ran nie wspomnę. Zresztą z fajnych paznokci po dniu posiadania bazy zrobilo mi się takie coś
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Moje. Bez szału, ale jest
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Meg ładne
Ja chyba trwale wybilam sobie hybrydową głupotę. Na same święta zostanę bez paznokci bo te 2 pomalowane są tak delikatne że gną się jak guma, a skóra tąk mimo zdjęcia paznokci już zaczeła mi w kilku miejscach pękać. A ja jeszcze nie zaczęłam robić porzadków
Ja chyba trwale wybilam sobie hybrydową głupotę. Na same święta zostanę bez paznokci bo te 2 pomalowane są tak delikatne że gną się jak guma, a skóra tąk mimo zdjęcia paznokci już zaczeła mi w kilku miejscach pękać. A ja jeszcze nie zaczęłam robić porzadków
Mimezja, jeśli jeszcze chcesz poeksperymentować to może jednak ta monofaza? Mollon Pro chwali się bezpiecznymi formulami. Tylko nie licz na trwałość hybrydy.
Ja co prawda nie w domowych warunkach, ale też mam już swoje paznokcie świąteczne. Po pomalowaniu okazało się, że wybrałam dokładnie ten sam kolor, który przed chwilą miałam zdjęty. Trochę smutne, bo wieje nudą, ale przynajmniej nie mam odrostu.
Ja co prawda nie w domowych warunkach, ale też mam już swoje paznokcie świąteczne. Po pomalowaniu okazało się, że wybrałam dokładnie ten sam kolor, który przed chwilą miałam zdjęty. Trochę smutne, bo wieje nudą, ale przynajmniej nie mam odrostu.
Farazi dzięki może za jakiś czas spróbuję bo teraz to jestem na siebie wsciekła. Pokaż swoje paznokcie
Może to głupie, ale...nie umiem wstawić zdjęcia z telefonu
Ja Cię nie namawiam usilnie, bo szczerze mówiąc sama też odpuściłabym eksperymenty.
Mozilla ale ladny roz
Meg super ten kolor!
Mimezja, auc, kurczę faktycznie duże to uczelenie
Ja pierwszy raz byłam u kogos w salonie, bo ni3 chciało mi sie samej robić
Meg super ten kolor!
Mimezja, auc, kurczę faktycznie duże to uczelenie
Ja pierwszy raz byłam u kogos w salonie, bo ni3 chciało mi sie samej robić
Mimezja, oj biedna jesteś, że Ci się takie robi. Współczuję.
Meg, piękny kolor
Adu, śliczne
Meg, piękny kolor
Adu, śliczne
- Escherichia
Mimezja, niestety, powinnaś sobie odpuścić hybrydy
Meg, kolejny raz...ten pierścionek!
Adu, piękne
Meg, kolejny raz...ten pierścionek!
Adu, piękne
Adu ale długie Nie umiem z takimi chodzić
- Escherichia
Ja kiedyś nosiłam długie. Od pewnego czasu przerzuciłam się na krótkie
Teraz na Święta zrobiłam oczywiście klasyczna czerwień
Teraz na Święta zrobiłam oczywiście klasyczna czerwień
- Escherichia
Chyba powrócę do długich, bo teraz widzę, że lepiej moją dłoń wygląda przy dłuższych..