Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
Suerte pocieszę Cię, tyle metrów ma nasza sypialnia a wcisnęłam tam: łóżko 140x200, lozeczko Krzysia, szafę, komodę, regał na zabawki z ikei, dwie półki, małą szafkę nocną i jeszcze stawiam tam suszarkę z praniem
A tez nie jest za ustawny, jedna ściana to okno, szerokość to tylko 2 m.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Neciu pamiętam zdjęcia i jestem nieustająco pod wrażeniemNecia pisze: ↑05 sty 2019, 14:16Suerte pocieszę Cię, tyle metrów ma nasza sypialnia a wcisnęłam tam: łóżko 140x200, lozeczko Krzysia, szafę, komodę, regał na zabawki z ikei, dwie półki, małą szafkę nocną i jeszcze stawiam tam suszarkę z praniem
Ja sama nie wiem jak to się udało
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Sofii prosze
Ostatnio zmieniony 16 lut 2019, 22:44 przez Aurinko, łącznie zmieniany 1 raz.
I ostatnia ściana
Ostatnio zmieniony 16 lut 2019, 22:44 przez Aurinko, łącznie zmieniany 1 raz.
Aurinki młodszy przesypia noce?
Nie budzi starszego?
Nie budzi starszego?
Nie budzi, może trzy raz Starszy się obudził. Spia w jednym pokoju od kiedy W. Skończył 2 miesiące
Ja nie wiem jak te dzieci działają. Miki się potrafi obudzić jak coś się dzieje za oknem, np w sylwestra jak strzelali ale jak Michał płacze to śpi kamiennym snem. Michała za to już nawet armaty nie obudza. Chciałbym ich w lecie przenieść do innego pokoju, ale nie wiem jak to będzie... Ech mamusine synki...
dziękuję pokój moich wygląda na większy, a mniej ustawny...
Maćko też nie budzi Bartka. dopiero nad ranem jak po nim skacze.
Maćko też nie budzi Bartka. dopiero nad ranem jak po nim skacze.
Suerte a Ile ma pokój chłopców ?
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
nie mam zielonego pojęcia pokaże w lutym jak do tego czasu coś wymyślę z ustawieniem...
jeszcze muszę firankę kupic jakąś, bo te okna to tragedia. chciałabym jakaś z niebieskim...
jeszcze muszę firankę kupic jakąś, bo te okna to tragedia. chciałabym jakaś z niebieskim...
Moje dziewczyny też mają wspólny pokój. Na dodatek pokój jest długi i wąski. I mają masę zabawek
Pokój moich wygląda jak pokój chłopaków AURINKO... Identyczne ustawienie tylko chyba jest wezszy
Dlatego uparlam się na piętrowe łóżko i w tym tygodniu już je zamówimy bo wreszcie przekonałam meza
Dlatego uparlam się na piętrowe łóżko i w tym tygodniu już je zamówimy bo wreszcie przekonałam meza
My będziemy myśleć nad łóżkiem dopiero. Piętrowego się boje bo mój lunatykuje
AURINKO... No właśnie mój Mati gdy śpi to jak aniołek.
A poza tym wybrałam im łóżko piętrowe co można je rozłożyć na dwa osobne gdyby coś było nie tak.
No i Bartek będzie miał dużo barierki na dole.
Jak będzie to pokaże.... Ale to potrwa zanim przyjdzie i je złożymy,
A poza tym wybrałam im łóżko piętrowe co można je rozłożyć na dwa osobne gdyby coś było nie tak.
No i Bartek będzie miał dużo barierki na dole.
Jak będzie to pokaże.... Ale to potrwa zanim przyjdzie i je złożymy,