Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Moje.... Pokochałam ten kolor tylko problematyczny jest bo musi być długo utwardzany
Jest morski... Chociaż widać odcień niebieskiego
Jest morski... Chociaż widać odcień niebieskiego
Mozilla, o bardzo ładne:) I w końcu bez tego motylka A kolor długo utwardzony bo ciemny
Mozilla, piękny ten kolor
Mozilla, z mojej perspektywy ze tak powiem, żadna strata On mi sie kojarzy z takimi naklejkami dla dzieci jak kiedyś były tylko bez obrazy
- Escherichia
Adu, kupiłam lakier, pyłek.. jutro odtwarzam Twoje pazury
Kupiłam sobie kilka lakierów. Pierwszy raz z firmy Chiodo. I również pierwszy raz mam na sobie lakier termiczny.
Jak jest zimno to paznokcie są ciemniejsze, jak ciepło to jasne.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Jak jest zimno to paznokcie są ciemniejsze, jak ciepło to jasne.
Meg super! Ja uwielbiam termiczne!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
MEG... Fajne
Też korzystałam z ich promocji ostatnio i jestem zadowolona z tej firmy
Musze to napisać bo nie mogę czasem patrzeć.
Dziewczyny te paznokcie co pokazujecie są pięknie wykonane
W ciągu jednego dnia pojawiły się na FB w moim mieście dwa ogłoszenia że dziewczyny robią paznokcie... W cenach się przebijaja... Jedna nawet po 30zl.
Wszystko fajnie..... Ale to co zobaczyłam na zdjęciach tych dziewczyn
Ile wy placicie w salonach za hybrydy?
Bo niby ta za 30zl ma swój salon ale chyba by mi musieli dopłacić bym tam poszla
Nie uwierzę by one skończyły jakieś kursy... Nie mówiąc o sterylizacji narzedzi
Też korzystałam z ich promocji ostatnio i jestem zadowolona z tej firmy
Musze to napisać bo nie mogę czasem patrzeć.
Dziewczyny te paznokcie co pokazujecie są pięknie wykonane
W ciągu jednego dnia pojawiły się na FB w moim mieście dwa ogłoszenia że dziewczyny robią paznokcie... W cenach się przebijaja... Jedna nawet po 30zl.
Wszystko fajnie..... Ale to co zobaczyłam na zdjęciach tych dziewczyn
Ile wy placicie w salonach za hybrydy?
Bo niby ta za 30zl ma swój salon ale chyba by mi musieli dopłacić bym tam poszla
Nie uwierzę by one skończyły jakieś kursy... Nie mówiąc o sterylizacji narzedzi
Meg, jakie ładne te lakiery!
Mozilla, ja płacę 100 zł. Ale w innych jest tak od 80, ja się tutaj już przyzwyczaiłam, dziewczyny są fajne, wszystko sterylne, więc przezyje trochę więcej
Ale to prawda, że niektóre dziewczyny robią za takie pieniądze, że mi by się nie chciało lampy wyciagac. Nie wierzę w sterylnosc i jakaś wiedzę tych dziewczyn, a ile razy widać słabo zrobione paznokcie.. Jak w domu ktoś robi to 50 zł według mnie jest ok.
Ja wczoraj po 4 tygodniach w końcu byłam na paznokciach Mam totalnego lenia na razie żeby samej sobie robić. F. O. X. 205 i 006
Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
Mozilla, ja płacę 100 zł. Ale w innych jest tak od 80, ja się tutaj już przyzwyczaiłam, dziewczyny są fajne, wszystko sterylne, więc przezyje trochę więcej
Ale to prawda, że niektóre dziewczyny robią za takie pieniądze, że mi by się nie chciało lampy wyciagac. Nie wierzę w sterylnosc i jakaś wiedzę tych dziewczyn, a ile razy widać słabo zrobione paznokcie.. Jak w domu ktoś robi to 50 zł według mnie jest ok.
Ja wczoraj po 4 tygodniach w końcu byłam na paznokciach Mam totalnego lenia na razie żeby samej sobie robić. F. O. X. 205 i 006
Hmm chyba nie mozna tak uogolniac. Moja sasiadka jest po szkole kosmetycznej. Robiła po 40zl, miała obsesję na punkcie sterylnosci i do tego robiła tak powoli że niektóre kosmetyczki zrobilyby w tym samym czasie przynajmniej 2 klientki. Ale miała w domu w ktorym prowadziła DG tłumy ludzi o wczesnego ranka do poznej nocy.
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Mimezja, nie no jasne, że nie jest to wszędzie
Ja robię sama, ale w moim mieście chyba jest za 40/50 zł. Jakoś tyle dałam za ślubne 2,5 roku temu. Ale to miasto 65 tys.
Meg, u mnie miasto ma 47 tys, ale 15 km do Warszawy