Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
Wlasnie mi sie tez wydawalo że jedynym trudnym materialem są ciemne meble. Dzieki za odpowiedzi. Czyli zdania nie zmieniam
O w zyciu Ja mam wszystko biale w lepiance, pale piecem typu koza i kurz widac po 2 tygodniach Mam kallaxy glownie. Na xiemnych meblach to jest dopiero kurz widoczny, pol godziny po sprzataniu Jeszcze szary jest bardzo praktycznyYenna pisze:Mimezja... ja tam codziennie nie wycieram ale fakt widać kurz bardziej
Mimezja, najgorzej to jak masz artyste picassa, ale to na kazdych meblach bedzie masakra
No ja pisze o 2 tygodniach, ale bywa rzadziejMiśka pisze:Ja mam wszędzie białe meble i według mnie są super w utrzymaniu czystości. Kurz wycieram tak rzadko, że się nawet nie przyznam
Aurinko mowisz, ze z podlogowki wiecej kurzu
Oj tak wenge to mam wrazenie ze jest zakurzone absolutnie zawsze... ledwo sie wytrze a juz kurz
Oj tak wenge to mam wrazenie ze jest zakurzone absolutnie zawsze... ledwo sie wytrze a juz kurz
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby no ja u siebie widzę różnice. Jak zaczyna się okres grzewczy to po prostu ten kurz bardziej wędruje. Szybciej ni się kurzy niż w okresie kiedy bie grzejemy. Żeby nie było odkurzam codziennie, podłogę tez zmyje i bie ma znaczenia
wiec obstawiam ze podłogowe.
Itzal mam artystę. Maz to ostatnio podsumowal krotko: "najchętniej opier.lbym caly dom az pod sufit w glazurze"
Aurinko a macie oczyszczacz powietrza? My odkad kupilismy to mamy wrazenie ze juz w ogole raz na rok wystarczy te kurze wytrzec 

Moze ja nie widze przez to, ze my bardzo malo grzejemy
w sypialni wlasciwie nie chodzi w ogole, jedynie w lazience, u M jest lekko podkrecine i salon i to na 2 tylko... kuchnia nigdy, a w sypialni jak juz bardzo na minusie...
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Przy Twoim I. Chyba bym poczekała ze zmiana mebli 
Itzal nie mamy
Itzal nie mamy
Aurinko tak to do 18 lat bedę czekac
mamy juz tak brudno w domu że nawet w perspektywie rosnacego nastepnego artysty musimy w tym roku odmalowac dom bo jest strasznie. W zwiazku z tym bedziemy tez ukladac glazurę na scianach w kuchni ktora zrobilismy raptem 2 lata temu

- malwinka89
Mam białe meble u Jul i w kuchni, do reszty pokoi też chcęMiśka pisze:Ja mam wszędzie białe meble i według mnie są super w utrzymaniu czystości. Kurz wycieram tak rzadko, że się nawet nie przyznam
Mimezja, zgadzam się z resztą- wenge, to zło pod względem kurzu. Na białych praktycznie nic nie widać 

Ja mam w salonie czarne i to jest totalna porażka. Nie wiem co mnie podkusilo.chyba tylko cena, bo tanie były. Jak dzieci podrosna to chyba wszędzie na białe wymienię. Jedynie moja żółta kuchnia dalej mi się podoba.
Ja jakos nie jestem milosniczka bialego, wiec caly czas mysle nad szarymi do salonu jak bedziemy kiedys wymieniac, ale biale mimo ze ich nie lubie nie sa wykluczone, bo sa naprawde mega praktyczne!
U M sobie innych jak biale nie wyobrazalam, a wlasnie ze wzgledu na utrzymanie czystosci i w sypialni mialabym biale jakby nie fakt, ze lozko mam czern z dodatkiem czerwieni... przez to meble musialy byc tez czern/grafit i jak widze ten kurz, to mi slabo...
W przedpokoju mam tez komode biala i tam wycieram raz na jakis dluzszy czas, a kurzu kompletnie nie widac...
U M sobie innych jak biale nie wyobrazalam, a wlasnie ze wzgledu na utrzymanie czystosci i w sypialni mialabym biale jakby nie fakt, ze lozko mam czern z dodatkiem czerwieni... przez to meble musialy byc tez czern/grafit i jak widze ten kurz, to mi slabo...
W przedpokoju mam tez komode biala i tam wycieram raz na jakis dluzszy czas, a kurzu kompletnie nie widac...
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Mimezja, u mnie kurz mało widać. Albo ja ślepa 
Ale najmniej widać na meblach dąb sonoma. Tam to nic nie widać
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka

Ale najmniej widać na meblach dąb sonoma. Tam to nic nie widać