Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
ja wszędzie mam białe meble i nic nie widać 

Mimezja, ja również potwierdzam, że białe meble są praktyczne
Aurinko, my nie mamy podłogowego ogrzewania, ale w sezonie grzewczym o wiele szybciej nam się kurzy
Suerte, ślicznie
te misie na obrazkach i na pościeli super współgrają

Aurinko, my nie mamy podłogowego ogrzewania, ale w sezonie grzewczym o wiele szybciej nam się kurzy
Suerte, ślicznie

Suerte jak z prospektu reklamowego 

dzięki Dziewczyny 
chociaż przyznam, że najbardziej mnie cieszy fakt, że mam w końcu wszystkie meble przymocowane do ścian... wstyd się przyznać, że dopiero teraz, ale dobrze, że w końcu była okazja, żeby to zrobić.

chociaż przyznam, że najbardziej mnie cieszy fakt, że mam w końcu wszystkie meble przymocowane do ścian... wstyd się przyznać, że dopiero teraz, ale dobrze, że w końcu była okazja, żeby to zrobić.
Będzie miał chłopak co czytać
Pięknie! Suerte, w którym Ty jesteś Tc?
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
30t4d 
ten regał mi nigdzie nie chciał już wejść w pokoju chłopaków, więc musiałam dać do Wojtusia...

ten regał mi nigdzie nie chciał już wejść w pokoju chłopaków, więc musiałam dać do Wojtusia...
No dobra to na prośbę suerte pokój moich małych małpek pod zjeżdżalnia poduchy które rozkładamy obok zjeżdżalni i chłopcy na nie skaczą z tej drabinki
Jeszcze nie skończony. Na ścianach zawisnął ramki z ich odciśniętymi w pierwszym tygodniu życia rękami i stopami a na łóżka zamówiłam dziergane musztardowe koce i miętowe jasnoniebieskie poduszki

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Jeszcze nie skończony. Na ścianach zawisnął ramki z ich odciśniętymi w pierwszym tygodniu życia rękami i stopami a na łóżka zamówiłam dziergane musztardowe koce i miętowe jasnoniebieskie poduszki

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka