Kuchnia
Re: Kuchnia
Planujemy tutaj zamówić https://sklep.osmoza.pl/filtry-wody-na- ... m-c-9.html
Ponoć się sprawdzają.
Itzal ja z frosch cała chemię w domu używam i się super sprawdza
Ponoć się sprawdzają.
Itzal ja z frosch cała chemię w domu używam i się super sprawdza
Ja piję wodę z kranu już wiele lat. Ale mam normalny filtr Brita. Wkład do niego zmieniam co 4 tygodnie i kosztuje on 9 zł. Ciężko mi jednak obliczyć ile więcej wody zużywam, ale zimna woda nie jest droga. No i dla mnie dodatkowym plusem jest brak butelek.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Tez mamy brite, ale malo kiedy wode z niej pije... tez mi srednio smakuje...
Najbardziej bezposrednio z kranu mi smakuje...
Ale butelkowana tez kuoujemy, z tym ze u nas butelki sa z kaucja i sie je oddaje nie wyrzuca
Najbardziej bezposrednio z kranu mi smakuje...
Ale butelkowana tez kuoujemy, z tym ze u nas butelki sa z kaucja i sie je oddaje nie wyrzuca
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Moi rodzice mają stacje do filtrowania wody całościową i to jest świetna sprawa, nie dość, że można pić bezpośrednio to dla mnie przede wszystkim sprawdza się to jeśli chodzi o kamień, stopień kamienia w łazience po czyszczeniu u mnie a u moich rodziców to totalna różnica. Pamiętam jak pierwszy raz się u nich kąpałam po założeniu filtra i nie wiedziałam o co chodzi bo woda była taka miękka, że nie mogłam zmyć żelu
Meg, my mamy dzbanek dafi ale wkurza nas przelewanie wody do gotowania gminną mamy tragiczną
Takie "meble"mamy przygotowane dla stolarza. Co myślicie?
I uprzedzę pytanie, nie chcemy szafek podnoszonych do góry
Baza szafek kolor antracyt, fronty szafek dolnych i górnych (tych wyżej) płyta koloru dąb, szafki górne antracyt lakierowany
Takie "meble"mamy przygotowane dla stolarza. Co myślicie?
I uprzedzę pytanie, nie chcemy szafek podnoszonych do góry
Baza szafek kolor antracyt, fronty szafek dolnych i górnych (tych wyżej) płyta koloru dąb, szafki górne antracyt lakierowany
- Załączniki
-
- 30.jpg (24.39 KiB) Przejrzano 5569 razy
-
- 2.jpg (59.63 KiB) Przejrzano 5569 razy
-
- 1.jpg (67.34 KiB) Przejrzano 5569 razy
Asieka jakos nie moge sobie wyobrazić... ta szafka z lodowka to na osobnej scianie?
Tak na osobnej ścianie. Będzie ten ciąg meblowy 3metry, drzwi i lodówka
Ja też nie mogę sobie wyobrazić, będziecie robić jakaś wizualizację dla stolarza?
I jakie to szafki przesuwane? Pytam z ciekawości, bo n8gdy się nie spotkałam
I jakie to szafki przesuwane? Pytam z ciekawości, bo n8gdy się nie spotkałam
taki jest układ ściany na którym będą meble
a te przesuwne jak w "pawlaczach" np.
a te przesuwne jak w "pawlaczach" np.
- Załączniki
-
- Bez tytułu.jpg (29.98 KiB) Przejrzano 5526 razy
Asieka, większość podoba mi się
Jak możesz to zamieniłabym kuchenkę z szafką nr 3. Powierzchnia nad cargo(bo to rozumiesz jako koszyk wysuwany?) Jest trochę mała, a przydaje się blat roboczy, bo obu stronach kuchenki.
Druga rzecz: górne szafki głębsze? Według mnie górne powinny być płytsze. Będzie Wam niewygodnie...
Jak możesz to zamieniłabym kuchenkę z szafką nr 3. Powierzchnia nad cargo(bo to rozumiesz jako koszyk wysuwany?) Jest trochę mała, a przydaje się blat roboczy, bo obu stronach kuchenki.
Druga rzecz: górne szafki głębsze? Według mnie górne powinny być płytsze. Będzie Wam niewygodnie...
Asieka szafki masz pod sam sufit? Mi też wydaje sie że glębsze szafki na górze będą przeszkadzac i bedziecie o nie uderzać. Sama wszystkie mam plytsze. Ogolnie pomysl fajny. Kolor az wygooglowalam
Aaa zapomniałam: dobrze, ze nie chcesz szafek otwieranych do góry mam dwie i o dwie za dużo
Nie wiem tez na jakiej wysokosci bedziesz je miala bo w praktyce mam dosc plytka szafkę, ale wysoko zawieszoną, w ktorej trzymam pod reka po opakowaniu maki, cukru,kakao itp.rzeczy do biezacego pieczenia/gotowania. Żeby siegnac do tylu lub na wyzszą półkę, musze podsuwac stolek lub wejsc na blat. To jest dość wkurzajace.
Ja swoje lubieYenna pisze:Aaa zapomniałam: dobrze, ze nie chcesz szafek otwieranych do góry mam dwie i o dwie za dużo
Ja tez, mam 3Mimezja pisze:Ja swoje lubieYenna pisze:Aaa zapomniałam: dobrze, ze nie chcesz szafek otwieranych do góry mam dwie i o dwie za dużo