Depilator
Re: Depilator
Mia, może plastry z woskiem?
Ja używam philipsa ale nie jestem z niego zbyt zadowolona. Zmieniłam starszy.model na nowszy i uważam, że jest gorszy.
Depilatora używam od lat i mogę to robić oglądając film, nic mnie nie rusza. Pachy trochę bolą, ale wolę to niż maszynkę co drugi dzień.
Ja używam philipsa ale nie jestem z niego zbyt zadowolona. Zmieniłam starszy.model na nowszy i uważam, że jest gorszy.
Depilatora używam od lat i mogę to robić oglądając film, nic mnie nie rusza. Pachy trochę bolą, ale wolę to niż maszynkę co drugi dzień.
Ja nie używam, ale koleżanka kiedyś mówiła, że ma taki, którym goli się pod wodą. Ponoć nie boli
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja tez mma brauna, chyba 6
Ja mam ten co Itzal, dostałam w zeszłym roku od męża, poprzedni miałam też Brauna ale 1. Zmiana odczuwalna, podoba mi się to podświetlenie. I różne nakładki. A boleć trochę boli, ale w trakcie depilacji jakoś się do tego przyzwyczajam.
Czy macie wrazenie ze ten Braun urywa wlosy a nie je wyrywa? Jak starym depilowalam to przez 3 tyg nie musialam depilowac ponownie, a jak Braunem depiluje to po 12 dniach musze znowu depilowac
Itzal, ja tez nie mam duzo, ale widze roznice w szybkosci odrastania :/
KarLa, mi też szybciej teraz odrastają, ale stawiam na ciążę bo depilatora nie zmieniałam
Yenna, Itzal, zobacze jak bedzie zima bo nie pamietam jak bylo w zeszlym roku
Ja się zastanawiałam nad laserowym. Ma któraś z Was? Słyszałam dobre opinie o tym Philipsie Lumea