Co ostatnio sobie kupiłaś
Re: Co ostatnio sobie kupiłaś
Przyszły 3 bluzki do karmienia z Ali. Są lepsze niż się spodziewałam, szczególnie ta:
- Załączniki
-
- IMG_20190306_152707.jpg (178.22 KiB) Przejrzano 5501 razy
Mia bardzo fajna. podzielisz sie linkiem?
Mimezja
Pielęgniarstwo Top kobiety Flower drukuj lato z krótkim rękawem Casual karmienia T Shirt karmienia macierzyński ciąży ubrania Plus Size 18Jan16
PLN 19.85 41%OFF | Pielęgniarstwo Top kobiety Flower drukuj lato z krótkim rękawem Casual karmienia T Shirt karmienia macierzyński ciąży ubrania Plus Size 18Jan16
https://s.click.aliexpress.com/e/bZhYKCHi
Od tego sprzedawcy jeszcze ta jest świetna, na żywo wygląda lepiej i przede wszystkim jest z cudnego w dotyku materiału.
Pielęgniarstwa góry kobiet lato Patchwork karmienie piersią luźny t-shirt z krótkim rękawem karmienia macierzyński ciąży ubrania Plus Size 18Jan4
PLN 16.21 42%OFF | Pielęgniarstwa góry kobiet lato Patchwork karmienie piersią luźny t-shirt z krótkim rękawem karmienia macierzyński ciąży ubrania Plus Size 18Jan4
https://s.click.aliexpress.com/e/cilqN4yY
Obie trzeba brać rozmiar albo nawet dwa rozmiary mniejsze.
Pielęgniarstwo Top kobiety Flower drukuj lato z krótkim rękawem Casual karmienia T Shirt karmienia macierzyński ciąży ubrania Plus Size 18Jan16
PLN 19.85 41%OFF | Pielęgniarstwo Top kobiety Flower drukuj lato z krótkim rękawem Casual karmienia T Shirt karmienia macierzyński ciąży ubrania Plus Size 18Jan16
https://s.click.aliexpress.com/e/bZhYKCHi
Od tego sprzedawcy jeszcze ta jest świetna, na żywo wygląda lepiej i przede wszystkim jest z cudnego w dotyku materiału.
Pielęgniarstwa góry kobiet lato Patchwork karmienie piersią luźny t-shirt z krótkim rękawem karmienia macierzyński ciąży ubrania Plus Size 18Jan4
PLN 16.21 42%OFF | Pielęgniarstwa góry kobiet lato Patchwork karmienie piersią luźny t-shirt z krótkim rękawem karmienia macierzyński ciąży ubrania Plus Size 18Jan4
https://s.click.aliexpress.com/e/cilqN4yY
Obie trzeba brać rozmiar albo nawet dwa rozmiary mniejsze.
Dzieki. W takim razie biorę M zobaczymy czy dobrze trafię
Mia ekstra!!
Ej. a gdzie Twój brzuszek? Ty jestes w 33tc???? :O
Ej. a gdzie Twój brzuszek? Ty jestes w 33tc???? :O
Mimezja, widziałam Twoje zdjęcia i brałabym S, ale żeby nie było na mnie. M wzięłam ja.
Nutella, dzięki
a brzuszek jest hehe
niewielki ale jest, tak jakoś od frontu nie widać.
Nutella, dzięki

Mia hmm popatrzę na te wymiary ale z Igorem przytylam 20 kg i nosilam regularną 40. Teraz jeszcze jest wzglednie z wagą ale chyba mam wiekszy brzuch od Twojego. Wlasnie dzis odkrylam że nawet jak wciagnę powietrze to nic to nie zmienia. A zreszta zaraz pokaże brzuchol z wczoraj
Mia, super
ale takie zakupy udane na ali cieszą, no nie? Człowiek spodziewa się wszystkiego co najgorsze a tu niespodzianka
Moje:

ta sukienka jest przepiękna ale nie mogę znaleźć zdjęć nigdzie, jak założę kiedyś to mogę Wam wstawić

Moje:

ta sukienka jest przepiękna ale nie mogę znaleźć zdjęć nigdzie, jak założę kiedyś to mogę Wam wstawić

Dzięki dziewczyny 
nie spodziewałam się za wiele, choć jak na razie zakupy na Ali udają mi się 100/100, jeszcze nie miałam rozczarowania.
Pokaż się koniecznie w tej dżinsowej!
Oj tak
Pokaż się koniecznie w tej dżinsowej!
Shattered, czekam na foty!
Mia, świetna ta bluzka!
Moje:
Bluzka new yorker (co prawda miesiąc temu kupiona, ale raz przymierzyłam i zaginęła w szafie)
Spodnie Lidl
Stylówa na jutro do pracy.
Mia, świetna ta bluzka!
Moje:
Bluzka new yorker (co prawda miesiąc temu kupiona, ale raz przymierzyłam i zaginęła w szafie)
Spodnie Lidl
Stylówa na jutro do pracy.

Sofii super!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.