Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
dzięki Dziewczyny
chociaż przyznam, że najbardziej mnie cieszy fakt, że mam w końcu wszystkie meble przymocowane do ścian... wstyd się przyznać, że dopiero teraz, ale dobrze, że w końcu była okazja, żeby to zrobić.
chociaż przyznam, że najbardziej mnie cieszy fakt, że mam w końcu wszystkie meble przymocowane do ścian... wstyd się przyznać, że dopiero teraz, ale dobrze, że w końcu była okazja, żeby to zrobić.
Będzie miał chłopak co czytać Pięknie! Suerte, w którym Ty jesteś Tc?
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
30t4d
ten regał mi nigdzie nie chciał już wejść w pokoju chłopaków, więc musiałam dać do Wojtusia...
ten regał mi nigdzie nie chciał już wejść w pokoju chłopaków, więc musiałam dać do Wojtusia...
No dobra to na prośbę suerte pokój moich małych małpek pod zjeżdżalnia poduchy które rozkładamy obok zjeżdżalni i chłopcy na nie skaczą z tej drabinki
Jeszcze nie skończony. Na ścianach zawisnął ramki z ich odciśniętymi w pierwszym tygodniu życia rękami i stopami a na łóżka zamówiłam dziergane musztardowe koce i miętowe jasnoniebieskie poduszki
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Jeszcze nie skończony. Na ścianach zawisnął ramki z ich odciśniętymi w pierwszym tygodniu życia rękami i stopami a na łóżka zamówiłam dziergane musztardowe koce i miętowe jasnoniebieskie poduszki
Fajny pokoik maja gdzie szaleć chłopaki, super pomysł z tym placem
dlaczego Niko spi na podłodze?
Rzuciło mi w oczy to okno i szafka pod nim. Masz klamki ba klucz?
dlaczego Niko spi na podłodze?
Rzuciło mi w oczy to okno i szafka pod nim. Masz klamki ba klucz?
Aurinko klamki zamówione. Na razie i tak nie wychodzę z pokoju na dłużej niż 3 min bo się tłuką ewentualnie jak wychodzę to lezą za mną...
A Niko śpi na podłodze bo łóżka piętrowe gdzie dolne łóżko to ...łóżko miało za wysoko, w mojej ocenie, spanie na górze. To jest na tyle niskie że się nie boję.
Z resztą na razie Nikoś ma tam tylko drzemki w weekendy
A Niko śpi na podłodze bo łóżka piętrowe gdzie dolne łóżko to ...łóżko miało za wysoko, w mojej ocenie, spanie na górze. To jest na tyle niskie że się nie boję.
Z resztą na razie Nikoś ma tam tylko drzemki w weekendy
Też mi się dywan bardzo podoba. I pokój też a w nocy N śpi z Tobą?
candela super!
chociaż też zwróciłam uwagę na szafkę pod oknem
ostatnio oglądałam łóżka piętrowe na stronach angielskich i nie wiem czemu te dolne łóżka nie mają barierek... powinny być w zestawie...
chociaż też zwróciłam uwagę na szafkę pod oknem
ostatnio oglądałam łóżka piętrowe na stronach angielskich i nie wiem czemu te dolne łóżka nie mają barierek... powinny być w zestawie...
Też myślałam o tym oknie zwłaszcza że Nikodem lubi się tak wspinać dlatego zamówiłam blokadę. Nie ufam im
No a łóżko to nawet nie tyle dolne mnie martwi co to górne w tych standardowych.
No a łóżko to nawet nie tyle dolne mnie martwi co to górne w tych standardowych.