Buty
Re: Buty
Ja jestem fanką crocsów. Mam japonki, w których teraz będę chodzić czwarty sezon i takie klasyczne chodaki do ogródka, piąty czy szósty sezon. W ogóle nie widać po nich zużycia.
Necia, mi też te chodzą po głowie Ewentualnie jeszcze te, tylko w jaśniejszych kolorach. Tylko ja bym je musiała przymierzyć, bo mam stopę niską w podbiciu i u mnie też buty nie trzymają się na pięcie, więc takie wsuwane buty często mi spadają.
Necia, mi też te chodzą po głowie Ewentualnie jeszcze te, tylko w jaśniejszych kolorach. Tylko ja bym je musiała przymierzyć, bo mam stopę niską w podbiciu i u mnie też buty nie trzymają się na pięcie, więc takie wsuwane buty często mi spadają.
Re: Buty
Necia, tez na nie ostatnio patrzylam
Mysle, ze skoro moje nie odparzaja i nie obcieraja, a balam sie bo i miedzy palcami i cala pieta zakryta i dookola kostki, to te tez nie beda...
A naprawde na miliony letnich butow jakie mialam wygoda niesamowita...
Klapki japonki takie na basen, na plaze itp tez mam i tez swietne!
Te chodaki do ogrodka mialam kiedys jakies no name i porazka jak obcieraly i odparzaly, a crocsy calkiem inna bajka
Mysle, ze skoro moje nie odparzaja i nie obcieraja, a balam sie bo i miedzy palcami i cala pieta zakryta i dookola kostki, to te tez nie beda...
A naprawde na miliony letnich butow jakie mialam wygoda niesamowita...
Klapki japonki takie na basen, na plaze itp tez mam i tez swietne!
Te chodaki do ogrodka mialam kiedys jakies no name i porazka jak obcieraly i odparzaly, a crocsy calkiem inna bajka
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵