Co teraz czytacie?
- mała_czarna
Re: Co teraz czytacie?
Efryna uff to ciesze się ze nie kupilam. Będę najwyżej z biblioteki pożyczać.
mała_czarna, moim zdaniem dobrze, że nie kupiłaś:P ja niestety owszem
daga -- jak już ją masz, to szkoda by było nie przeczytać. Zresztą... to nie jest może obiektywnie zła zła książka, na pewno się ją szybko czyta i może nawet przyjemnie, co nie zmienia faktu, że ogólnie jest daremna (według mnie).
No i nie mówiąc już o tym, że może miałam za duże oczekiwania, bo Za zamkniętymi drzwiami mi się bardzo podobała, kolejna już mniej, a ta...
daga -- jak już ją masz, to szkoda by było nie przeczytać. Zresztą... to nie jest może obiektywnie zła zła książka, na pewno się ją szybko czyta i może nawet przyjemnie, co nie zmienia faktu, że ogólnie jest daremna (według mnie).
No i nie mówiąc już o tym, że może miałam za duże oczekiwania, bo Za zamkniętymi drzwiami mi się bardzo podobała, kolejna już mniej, a ta...
ok, dzięki za opinię może sięgnę, jak już nie będzie nic innego na 'półce'
31/2019
31/2019
10/2019
Itzal, świetna jest ta książka.
A ja się zgubiłam w liczeniu.
A ja się zgubiłam w liczeniu.
Itzal chyba jesteś na forum najbardziej wedukowana mamą:)
Szkoda ze ta wiedza nie przeklada sie na ogarniecie dziatwyMisiaq pisze:Itzal chyba jesteś na forum najbardziej wedukowana mamą:)
Ja nie lubię tych poradników (po za tym jednym, który mi polecilas), bo mam wrażenie, że piszą je albo osoby, które nie mają dzieci albo takie, którym rodzicielstwo nie wyszło i szukają usprawiedliwienia:)
Misiaq pisze:Ja nie lubię tych poradników (po za tym jednym, który mi polecilas), bo mam wrażenie, że piszą je albo osoby, które nie mają dzieci albo takie, którym rodzicielstwo nie wyszło i szukają usprawiedliwienia:)
Tez mam takie wrazenie przy wiekszosci do tego zbieralam sie jak pies do jeza, bo Jak mowic zeby dzieci nas sluchaly zupelnie mi nie podeszla i nie wiem czy doszlam do 1/3 Zobaczymy co przyniesie ta
Ja mega nienawidze poradnikow a wlasnie przymierzam się do trzeciego pod rzad tego samego autora. W kolejce czeka jeszcze JuulMisiaq pisze:Ja nie lubię tych poradników (po za tym jednym, który mi polecilas), bo mam wrażenie, że piszą je albo osoby, które nie mają dzieci albo takie, którym rodzicielstwo nie wyszło i szukają usprawiedliwienia:)