Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
Mimezja, fajnie mi się ją czytało. W sumie może trochę brakuje jakiegoś głównego wątku (?), taka w sumie książka o niczym - ale ja bardzo lubię styl autorki, ma masę trafnych spostrzeżeń i znowu mi było przykro, że się skończyła więc ogólnie na plus
Efryna ja aktualnie zawislam miedzy poradnikami o wychowaniu a poradnikami o testowaniu i potrzebuję czegos konkretnego i lekkiego do oderwania na chwilę, a też czytalam fajne opinie o Lukrze. Musze się zaopatrzycefryna pisze:Mimezja, fajnie mi się ją czytało. W sumie może trochę brakuje jakiegoś głównego wątku (?), taka w sumie książka o niczym - ale ja bardzo lubię styl autorki, ma masę trafnych spostrzeżeń i znowu mi było przykro, że się skończyła więc ogólnie na plus
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Mimezja, to faktycznie potrzebujesz jakiejś zmiany ja też jak za długo nie wychodzę z podręczników, to mnie coś trafia.
Daga, Mała, dzięki!
Nesbo właśnie czytamy obydwoje
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Nesbo właśnie czytamy obydwoje
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
- mała_czarna
A mi nie podchodzi....
- mała_czarna
Styl czy w ogóle historia?Misiaq pisze:A mi nie podchodzi....
Chyba wszystko na razmała_czarna pisze: ↑06 kwie 2019, 15:36Styl czy w ogóle historia?Misiaq pisze:A mi nie podchodzi....
- mała_czarna
W oczekiwaniu na nową Lackberg
15/2019
15/2019