Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
Niespecjalnie polecam, dużo słabsze niż wcześniejsze.
- Załączniki
-
- zlota-klatka-w-iext54143517.jpg (14.83 KiB) Przejrzano 6872 razy
- mała_czarna
Ja na swoją jeszcze czekam.Katherina pisze:Niespecjalnie polecam, dużo słabsze niż wcześniejsze.
A opinie póki co same na plus widziałam - to teraz tym bardziej jestem ciekawa.
Mała_czarna, to ciekawa jestem, mi nie podpasowały ani dosadne opisy erotyczne, ani to, że cała książka generalnie jest krytyką facetów - że zdradzają na potęgę itp. Sama akcja też mnie jakoś wybitnie nie wciągnęła. Jedyne co, to jak to Lackberg, bardzo szybko się czyta.
- mała_czarna
Katherina gdzieś mi mignęło, że ona jest po dwóch rozwodach- może jej osobiste doświadczenia się zbyt przebijają (choć to moja gdybologia)Katherina pisze:Mała_czarna, to ciekawa jestem, mi nie podpasowały ani dosadne opisy erotyczne, ani to, że cała książka generalnie jest krytyką facetów - że zdradzają na potęgę itp. Sama akcja też mnie jakoś wybitnie nie wciągnęła. Jedyne co, to jak to Lackberg, bardzo szybko się czyta.
Mała_czarna, myślę, że zdecydowanie, jest taka scena, że bohaterka się pyta babki, ile razy została zdradzona przez faceta i pisze, że nie pyta się czy, bo to właściwie każda kobieta ma takie doświadczenie, tylko pytanie ile razy. A na mnie jak płachta na byka działają takie uogólnienia.
To nie jest kryminał?Katherina pisze: ↑12 kwie 2019, 22:15Mała_czarna, to ciekawa jestem, mi nie podpasowały ani dosadne opisy erotyczne, ani to, że cała książka generalnie jest krytyką facetów - że zdradzają na potęgę itp. Sama akcja też mnie jakoś wybitnie nie wciągnęła. Jedyne co, to jak to Lackberg, bardzo szybko się czyta.
Thriller psychologiczny, aczkolwiek głębi psychologicznej nie oczekuj. Nie umywa się do Za zamkniętymi drzwiami.Misiaq pisze: ↑13 kwie 2019, 14:16To nie jest kryminał?Katherina pisze: ↑12 kwie 2019, 22:15Mała_czarna, to ciekawa jestem, mi nie podpasowały ani dosadne opisy erotyczne, ani to, że cała książka generalnie jest krytyką facetów - że zdradzają na potęgę itp. Sama akcja też mnie jakoś wybitnie nie wciągnęła. Jedyne co, to jak to Lackberg, bardzo szybko się czyta.
- mała_czarna
Naiwnie liczę ze w około świątecznym rozgardiaszu uda mi się coś poczytać
16/2019
16/2019
12/2019
skończyłam
skończyłam
A, taka przeciętna książka. Niby dobrze się czytało, ale bez większych emocji. Nie polecam, nie odradzam