nasz balkon i ogród
Re: nasz balkon i ogród
Nasz jest zabetonowany, więc nie ma szansy, żeby się przewrócił, ale kołysze się. My też z czasem będziemy myśleć o innym rozwiązaniu, ale trzeba zgromadzić większe środki
Zainwestowaliśmy w nowe tuje, bo bardzo dużo nam uschło. Teraz będą miały nawodnienie, ale myślę jeszcze nad jakimś nawozem. Polecacie coś?
Sofii napiszę Ci popołudniu, bo mamy fajny nawóz kupiony, sprawdzony u sąsiadów.
A który to rok tuj? Nie powinno się nawozic w tym samym sezonie, w którym były posadzone, bo łatwo je wtedy spalić
A j3sli by któraś szukała nawozu do trawy to polecam Yara Mila (
A który to rok tuj? Nie powinno się nawozic w tym samym sezonie, w którym były posadzone, bo łatwo je wtedy spalić
A j3sli by któraś szukała nawozu do trawy to polecam Yara Mila (
Nuuutella, część ma 2 lata, część 4, a teraz dosadzamy masę nowych. Myślałam dać im nawóz jesienią nie znam się.
To na te nowe to na bank nie wolno nawozu, spali młode korzenie. Powinni w szkolce powiedzieć. Tylko woda...
A na te stare to pewnie bez problemu, tylko kwestia tego jak duży wzrost chcesz, czy raczej równać je do siebie...
Dokupiliśmy mniejsze i większe żeby je wyrównać. W takim razie daruję sobie w tym roku nawóz, a w przyszłym dostaną wszystkie.
Dzisiejsze i wczorsjsze marne zakupy. Tzn cieszą mnie tylko iglaki i trawki
Mimezja, pokaż potem co wysadziłaś
Moje
Mam jeszcze wiszące surfinie przed domem ale jeszcze się nie ułożyły więc nie robię zdjęcia. I zaplanowałam jeszcze białą lobelie.
Moje
Mam jeszcze wiszące surfinie przed domem ale jeszcze się nie ułożyły więc nie robię zdjęcia. I zaplanowałam jeszcze białą lobelie.
Sofii pięknie!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Sofii jestem zachwycona
Ja musze sie wybrac na targ bo u nas w tym roku jakoś marnie z kwiatami. Jak wysadzw to się pochwale
Ja musze sie wybrac na targ bo u nas w tym roku jakoś marnie z kwiatami. Jak wysadzw to się pochwale
Ja w tym roku późno zakupiłam kwiaty na balkon ale czuję że to jeszcze nie wszystkie .
Vanilla pokaż koniecznie końcowy efekt
Wow! Ale będzie cudnie u Ciebie na balkonie. Też chcę zobaczyć efekt końcowy