Sukienki
Re: Sukienki
Dzieki dziewczyny za komplementy I rady
Katherina, sukienka ma tren
- musialaby pojsc pod noz bo w takim wydaniu ta
rzeczywiscie zupelnie sie nie nadaje na wesele
Chyba bede szukala dalej, bo wesele jednak typowo polskie Dzieki jeszcze raz za wszystkie opinie!
Katherina, sukienka ma tren
- musialaby pojsc pod noz bo w takim wydaniu ta
rzeczywiscie zupelnie sie nie nadaje na wesele
Chyba bede szukala dalej, bo wesele jednak typowo polskie Dzieki jeszcze raz za wszystkie opinie!
Buu a ja nie zdążyłam zobaczyć
Ja widziałam i zgadzam się z Katherina, że zdecydowanie przycmilabys pannę młodą, bo wyglądasz w niej oszalamiajaco. Ale jak na typowo polskie wesele, to nie wiem, czy Cię wzrok ludzi nie zje
Wstawiam jeszcze raz na chwile
Mam jeszcze midi w butelkowej zieleni, ktora miala byc na poprawiny ale moze jednak zaloze ja na pierwszy dzien
Mam jeszcze midi w butelkowej zieleni, ktora miala byc na poprawiny ale moze jednak zaloze ja na pierwszy dzien
Ostatnio zmieniony 20 maja 2019, 15:33 przez Hecate, łącznie zmieniany 1 raz.
Hecate kobieto ale Ty masz grzeszne cialo
- Escherichia
Wow!!! P-i-ę-k-n-a sukienka!!!! Jedna i druga!!! Midi zostaw na poprawiny!
- Escherichia
A co do czarnego koloru. Na wszystkie wesela na jakich byłam ubierałam czarne sukienki
Dzieki dziewczyny Polecam diete niska w wegle - naprawde robi roznice!
Escherichia, mam jeszcze kilka miesiecy zeby sie zdecydowac i odciac tren Na razie dalej mam metlik w glowie, bo slysze rozne glosy
Escherichia, mam jeszcze kilka miesiecy zeby sie zdecydowac i odciac tren Na razie dalej mam metlik w glowie, bo slysze rozne glosy
Hecate, mi tam by było szkoda trenu. Zostaw ją taką, jaka jest, będzie super na inną okazję.
Midi weź na ślub, a kup jakąś na poprawiny albo na odwrót.
Ja tam w czarnym problemu nie widzę, też parę razy byłam w czarnej.
O to to.Katherina pisze:Hecate, mi tam by było szkoda trenu. Zostaw ją taką, jaka jest, będzie super na inną okazję.
Tu znowu ja szukajaca rad co do stylizacji weselnych.
Ktora spodnica wedlug was do eleganckiego sweterka? Bez wzgledu na to na jaki kroj sie zdecyduje, pewnie bedzie czarna (wiem, wiem ). Zalozylabym do tego czerwone korale aby rozjasnic troche stylizacje.
Ktora spodnica wedlug was do eleganckiego sweterka? Bez wzgledu na to na jaki kroj sie zdecyduje, pewnie bedzie czarna (wiem, wiem ). Zalozylabym do tego czerwone korale aby rozjasnic troche stylizacje.
- Załączniki
-
- Spodnica plisy
- rsz_spodnica2.jpg (73.41 KiB) Przejrzano 6440 razy
-
- Spodnica z grubym paskiem
- rsz_spodnica.jpg (86.67 KiB) Przejrzano 6440 razy
-
- Sweter
- sweter.jpg (34.34 KiB) Przejrzano 6441 razy
Ostatnio zmieniony 22 maja 2019, 23:42 przez Hecate, łącznie zmieniany 3 razy.