Biustonoszenie
Re: Biustonoszenie
amilka zakochałam się wiesz już może jaki to model?
znalazłam już Golden Dreams Push-u
znalazłam już Golden Dreams Push-u
amilka obłędny, szkoda że po karmieniu nie będę miała na czym takiego nosić
Mimezja to kwestia dobrania rozmiaru. Moje cyce mimo kp i flaczkowatości nawet obiecująco w nim wyglądają
Amilka piekny!
Ja to na takie mam zbyt duzo do wsadzenia
Ja to na takie mam zbyt duzo do wsadzenia
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Amilka, jaki śliczny
Poszłam bo gładki, beżowy, a wróciłam z takim Nie przepadam za taką kolorystyką, ale co on zrobił z biustem...
Mimo wszystko potrzebuję porządnych zakupów, bo żaden stanik sprzed ciąży nie jest już na mnie dobry.
Poszłam bo gładki, beżowy, a wróciłam z takim Nie przepadam za taką kolorystyką, ale co on zrobił z biustem...
Mimo wszystko potrzebuję porządnych zakupów, bo żaden stanik sprzed ciąży nie jest już na mnie dobry.
Już chyba nie chciałabym inwestować w nowy do karmienia Wolę odstawićamilka pisze:Dziękuję dziewczyny Misiowa, nawet nie musisz czekać na koniec kp, tam są też takie do karmienia Naprawdę polecam!
Farazi, ulala
Farazi
Misiowa rozumiem
Farazi, piękny! No ja właśnie też muszę sobie jeszcze dokupić staniki, myślałam, że te sprzed ciąży będą dobre, ale jednak nie.
Misiowa rozumiem
Farazi, piękny! No ja właśnie też muszę sobie jeszcze dokupić staniki, myślałam, że te sprzed ciąży będą dobre, ale jednak nie.
farazi wcale Ci się nie dziwię, że go kupiłaś, bo jest obłędny!
Amilka nie wytrzymałam i zmalpowalam od Ciebie stanik. No ale to była miłość od pierwszego włożenia, cudny jest
Drugi taki wzięłam
Polecam dla dziewczyn z Lublina i okolic Kwestie biustu na wieniawskiej 7, super babki, dawno się tylko komplementów nie osluchalam I dostałam 10% zniżki bez proszenia żadnego
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Drugi taki wzięłam
Polecam dla dziewczyn z Lublina i okolic Kwestie biustu na wieniawskiej 7, super babki, dawno się tylko komplementów nie osluchalam I dostałam 10% zniżki bez proszenia żadnego
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
Shattered, piękny