Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Ja wczoraj kupiłam za 11zł/kg z pola- pyszne! Były jeszcze po 15zł takie piękne i równiutkie ale miałam wrażenie, że są napompowane chemią...
Ja włoszczyznę kupuję na sztuki ale też mam zawsze w zamrażalniku w słupkach, jakbym potrzebowała na już.
Ja włoszczyznę kupuję na sztuki ale też mam zawsze w zamrażalniku w słupkach, jakbym potrzebowała na już.
Podejrzewam, że jak się pogoda nie uspokoi to ceny warzyw i owoców będą w tym roku zawrotne.
A u nas nigdzie truskawek nie ma nie bardzo chce mi się jechać gdzieś dalej. Ale już u nas są duże owoce, także może z 3 tygodnie i będziemy mieć swoje ogrodowe
Za to ogród mamy marny, więc wcale się nie dziwię, że ceny zawrotną
Za to ogród mamy marny, więc wcale się nie dziwię, że ceny zawrotną
Widzialam dziś polskie ziemniory po 6zl.
ja tez widzialam u nas polskie ziemniaki w polskim sklepie za .... 4e /kg. Chyba na glowe upadli
Kupiłam truskawki. 10zl/kg i sa zupełnie bez smaku. Jakby woda cały smak z nich wymyla
Wczorak kupilam truskawki w tym samym miejscu co ostatnio i też byly wstrętne
Truskawki 8zl/kg
Młode ziemniaki 3zl/kg
Pomidory malinowe 4,50zl/kg
Tylko szkoda, ze na drugim końcu miasta teb rynek.
Młode ziemniaki 3zl/kg
Pomidory malinowe 4,50zl/kg
Tylko szkoda, ze na drugim końcu miasta teb rynek.
Aurinko, dobre ceny!
Ja dziś za łubiankę zapłaciłam 31zł... Co zrobić, jak dzieci jedzą ogromne ilości...
Jeszcze obiecałam B lody truskawkowe...
Ja dziś za łubiankę zapłaciłam 31zł... Co zrobić, jak dzieci jedzą ogromne ilości...
Jeszcze obiecałam B lody truskawkowe...
Ja dziś pierwszy raz kupowałam truskawki Widziałam po 6,90, ale na stoisku obok były dużo ładniejsze po 8zł/kg i są przepyszne Tak się zastanawiam kiedy jest pełnia sezonu, pewnie około 10-15.06? bo będę chciała kupić większą ilość, zmiksować i pomrozić na zimę, a nie chcę się "spóźnić"
Ja dziś kupiłam truskawki po 8 zł.
Nareszcie ze smakiem.
Były też polskie czereśnie, ale po 60 zł/kg, więc się powstrzymałam (ale z trudem ).
Nareszcie ze smakiem.
Były też polskie czereśnie, ale po 60 zł/kg, więc się powstrzymałam (ale z trudem ).
Misiaq o u nas czeresnie po 20zl. Moze sie skusisz?