nasz balkon i ogród
Re: nasz balkon i ogród
nuutella potrzebowałabym takich, do których Jul nie sięgnie i nie da rady zrzucić.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Ja w tamtym roku miałam pomidorki koktajlowe . Zastanawialam się czemu mają tak mało owoców a tu panna Aleksandra skutecznie zrywała pomidorki i wyrzucała przez balkon.
Ale o dziwo nic więcej nie zrywała nic nie jadła choć to mały diabełek czasem. Ba nawet brała konewkę i podlewała
Ale o dziwo nic więcej nie zrywała nic nie jadła choć to mały diabełek czasem. Ba nawet brała konewkę i podlewała
Vanilia, Jula wszystko wyrzuca z balkonu...spinki, klocki...
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Vanilia pięknie!
Meg ja mam wejście do domu od wschodu. Ponad miesiąc temu postawiłam tam w donicy azalię japońską- ma się bardzo dobrze
Meg ja mam wejście do domu od wschodu. Ponad miesiąc temu postawiłam tam w donicy azalię japońską- ma się bardzo dobrze
A coś też nie wymagającego tylko popołudniu mam na tarasie patelnie. Wiszące żeby było.
Asieka ja mam patelnie od ok 12-13 do samego wiwczora i z wiszacych mam petunie albo surfinie... zwal jak zwal
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Lisabeth takie też zrzuci?
https://www.castorama.pl/doniczka-ratol ... 03EALw_wcB
https://www.castorama.pl/doniczka-ratol ... 03EALw_wcB
Ruby, piekny balkon!
Ruby cudnie
Rok temu miałam petunie i umarły
Rok temu miałam petunie i umarły
Ruby ślicznie!
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
- malwinka89
Vanilla
Ruby piekny balkon!!!
Nutella pytalas o rośliny wieloletnie. Możesz się zaopatrzyć w oleandra albo fuksję. Ten dycostam co ma Ruby też jest piękny, tylko mi jakos przepada.
Ruby piekny balkon!!!
Nutella pytalas o rośliny wieloletnie. Możesz się zaopatrzyć w oleandra albo fuksję. Ten dycostam co ma Ruby też jest piękny, tylko mi jakos przepada.
Dziekuje:*
Te kwiaty w skrzyniach to z zeszlego roku, w tym roku procz rozy, hortensji i miety jeszcze pusto, bo wybieramy sie po te kwiaty i zebrac sie nie mozemy...
Tak diphadenia jest piekna i u mnie rosla jak szalona, a jeszcze piekniej kwitla, ale nie lubi zimna, a ja zapomnialam ja oslonic... takze zmarzla mi zima musze sie nowej dorobic...
Te kwiaty w skrzyniach to z zeszlego roku, w tym roku procz rozy, hortensji i miety jeszcze pusto, bo wybieramy sie po te kwiaty i zebrac sie nie mozemy...
Tak diphadenia jest piekna i u mnie rosla jak szalona, a jeszcze piekniej kwitla, ale nie lubi zimna, a ja zapomnialam ja oslonic... takze zmarzla mi zima musze sie nowej dorobic...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Mi ją raz.wsunely jakies robale a drugi raz czepil sie grzyb czy coś i też padła