nasz balkon i ogród
Re: nasz balkon i ogród
Ruby to ja jednak polecam obić ścianki folia (lub ew. Agrowloknina, choć ta jest mniej skuteczna), a w dnie nawiercic kilka/naście otworów. Woda będzie miała gdzie uchodzić i nie będą Ci gnily doniczki.
Nutella, dzieki :* poprobuje... mi ogolnie cala paleta sie brzydka zrobila, nie ze zgnita, ale taka szara i trzebaby bylo na nowo szlifowac i impregnowac i tak co roku...
Do tej pory na dnie mialam zawsze kamyczki polozone, zeby ziemia nie wyplywala otworkami tylko sama woda
Do tej pory na dnie mialam zawsze kamyczki polozone, zeby ziemia nie wyplywala otworkami tylko sama woda
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Dzięki za propozycje.
Ja muszę mieć kwiatki, które nie wymagają posiadania dobrej ręki do kwiatów. Bo niestety jej nie mam. I tak się obawiam, że cokolwiek wezmę to mi padnie...
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja muszę mieć kwiatki, które nie wymagają posiadania dobrej ręki do kwiatów. Bo niestety jej nie mam. I tak się obawiam, że cokolwiek wezmę to mi padnie...
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Meg przestań sie poprostu starać i same zaczną rosnąć. Czasem przelej, czasem przesusz i bedzie ok
+ kolejny milion
Ja to podleje jak mi sie przypomni, o jakims nawozie moze raz, czy dwa na sezon mi sie przypomni, czasem moj maz poprzelewa, bo on to znow by i dwa razy dziennie podlewal i jakos to sie kreci...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
W ubieglym roku pierwszy raz mialam kiepskie kwiaty bo ciagle byly przesuszone i niedonawożone. Ale na to się złożył i upal i moj brak czasu. W tym roku nawoziłam raz ale rosną jak szalone, a najbardziej badyla.
Troszkę kwiaty podrosły i kilka dokupiłem ,nieliczne 2 niecierpków które niestety nie chciały współpracować .
Przeprasza za jakość zdjęć ,ostatnie promienie słońca i zmierzch plus mój beznadziejny aparat w tel.
Przeprasza za jakość zdjęć ,ostatnie promienie słońca i zmierzch plus mój beznadziejny aparat w tel.
Ostatnio zmieniony 11 cze 2019, 21:47 przez Vanilia, łącznie zmieniany 1 raz.
Vanilia zazdroszczę takiego balkonu
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Vanilia a gdzie ta nowa donica?
Przypomnialas mi, ze kwiaty musze podlac
Przypomnialas mi, ze kwiaty musze podlac
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby to ta z 2 zdjęcia , wcześniejsze była mniejsza i leży narazie na dole palety czeka na jakieś ciekawe okazy bo przecież nie zostawię jej pustej .
Ani to balkon, ani ogród, ale nie wiedziałam gdzie wstawić
Wybrałam się dziś do sklepów w poszukiwaniu lasów w słoikach. Nie znalazłam tego, co sobie wymyśliłam, więc kupiłam części do samodzielnego złożenia Zdjęcia nie oddają uroku, ale naprawdę jestem zadowolona z efektu
Chyba odkryłam nowe hobby
Wybrałam się dziś do sklepów w poszukiwaniu lasów w słoikach. Nie znalazłam tego, co sobie wymyśliłam, więc kupiłam części do samodzielnego złożenia Zdjęcia nie oddają uroku, ale naprawdę jestem zadowolona z efektu
Chyba odkryłam nowe hobby