Hity i kity kosmetyczne
Re: Hity i kity kosmetyczne
Mia, dziękuję za zdjęcie.
Mimezja, zapytaj proszę.
Misiaq, też mam korektor, na "ważniejsze" wyjścia, ale nie ukrywam, że mnie to wkurza i mam nadzieję trafić na krem, dzięki któremu te cienie hmm.... zbledną.
Misiaq, też mam korektor, na "ważniejsze" wyjścia, ale nie ukrywam, że mnie to wkurza i mam nadzieję trafić na krem, dzięki któremu te cienie hmm.... zbledną.
Ja się powoli godzę z myślą, ze tak po prostu mam
Moja mama też miała ten "problem", plus opadająca powieka. I ja mam tak samo
Mimezja dzięki, podaj nawę, chociaż ja się z tym ali jakoś nie mogę zaprzyjaźnić
nic tak nie wkurza mnie w malowaniu, jak moja opadająca powieka (w jednym oku) no za cholerę równo nie wyjdzie
Mam mega zmęczoną cerę- buzie zwał jak zwał. Chyba pora na krem przeciwzmarszczkowy albo jakieś serum. Co polecacie?
asieka, a co używasz? w sensie, jak wygląda teraz Twoja pielęgnacja poranna i wieczorna?
Yenna, żel do mycia twarzy z la roche i krem nawilżający na noc i w sumie tyle. Na dzień podkład+ puder. Czasem płynem micelarnym przemyje. Raz w tygodniu peeling.
asieka, to napiszę Ci, czego ja używam, to co capslockiem jest obowiązkowe dla mnie, resztę z reguły używam(czasem jak mi się spieszy, bądź jest zmęczona, bądź na wyjazd nie chce mi się zabierać to pomijam). To co z gwiazdką mam już swój ideał, reszty szukam.
Generalnie wzorowałam się na pielęgnacji koreańskiej. Nie sprawdziło mi się mycie olejami + potem mycie czymś z wodą,
Rano: PŁYN MICELARNY*, raz w tygodniu peeling, tonik, essencja odżywcza*, SERUM*, krem pod oczy, KREM NA DZIEŃ*
Wieczorem: PŁYN MICELARNY*, tonik, essencja odżywcza*, SERUM*, maseczka w płachcie, krem pod oczy, KREM NA NOC
Generalnie wzorowałam się na pielęgnacji koreańskiej. Nie sprawdziło mi się mycie olejami + potem mycie czymś z wodą,
Rano: PŁYN MICELARNY*, raz w tygodniu peeling, tonik, essencja odżywcza*, SERUM*, krem pod oczy, KREM NA DZIEŃ*
Wieczorem: PŁYN MICELARNY*, tonik, essencja odżywcza*, SERUM*, maseczka w płachcie, krem pod oczy, KREM NA NOC
Asieka a probowalas peelingow enzymatycznych? Ja nie ale sllyszalam swietne opinie, tolpa ma jakis hiper super
Yenna dużo tego pierwszy raz słysze o esencji odżywczej
Itzal nie próbowałam, ale może najwyższy czas
Itzal nie próbowałam, ale może najwyższy czas
Asieka, czytałam "sekrety urody koreanek" i nawet mnie to przekonuje
Tam też po raz pierwszy uslyszałam o esencji. Polubiłam się z nawilżającą esencją svr, która przy okazji nie kosztuje milionów monet.
Widzę różnicę po swojej twarzy, że to jej służy
Mnie peelingi enzymatyczne nie zachwyciły, ale może nie trafiłam na właściwy.
Asieka, myślę, że w Twoim przypadku na pewno dołozyłabym dobry krem na dzień. Mocno nawilżający na noc i może jakiś rozświetlajacy na dzień, jeśli brakuje Ci blasku. Bielenda ma dobre kosmetyki i w super cenach.
Tam też po raz pierwszy uslyszałam o esencji. Polubiłam się z nawilżającą esencją svr, która przy okazji nie kosztuje milionów monet.
Widzę różnicę po swojej twarzy, że to jej służy
Mnie peelingi enzymatyczne nie zachwyciły, ale może nie trafiłam na właściwy.
Asieka, myślę, że w Twoim przypadku na pewno dołozyłabym dobry krem na dzień. Mocno nawilżający na noc i może jakiś rozświetlajacy na dzień, jeśli brakuje Ci blasku. Bielenda ma dobre kosmetyki i w super cenach.
Bez płynu micelarnego to ja sobie juz nie wyobrażam zmywania twarzy. Całą resztę odstawiam po kilku dniach.
Yenna, Misiaq specjalnie dla Was.
1,08 zł 41%OFF | BIOAQUA 1 pc kolagen Crystal Eye Mask Remover ciemne koła obrzęk Finelines silne wybielanie twarzy odżywiają do pielęgnacji oczu esencja przeciw starzeniu się
https://s.click.aliexpress.com/e/NsgA3Nq
2,22 zł 46%OFF | BIOAQUA marka oczu maska nawilżająca śliczne czarne maski do pielęgnacji oczu leczenie relaks przeciw obrzękom ciemne oko kolagen kolagen
https://s.click.aliexpress.com/e/cec6TuOk
1,08 zł 41%OFF | BIOAQUA 1 pc kolagen Crystal Eye Mask Remover ciemne koła obrzęk Finelines silne wybielanie twarzy odżywiają do pielęgnacji oczu esencja przeciw starzeniu się
https://s.click.aliexpress.com/e/NsgA3Nq
14,36 zł 42%OFF | LANBENA 50 sztuk kwas hialuronowy Retinol oczu maska odżywiają ujędrniający pielęgnacja skóry zmniejsza ciemne koła torby linie oczu naprawa oczu maski
https://s.click.aliexpress.com/e/bguXUNkk
Wiem że temat się już przewinął, ale proszę o przysługę.
Idę jutro do Rossmana, na jakie tusze zwrócić uwagę?
Idę jutro do Rossmana, na jakie tusze zwrócić uwagę?
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Ja mialam teraz po raz kolejny podejscie do innego jak Wibo zielony... tym razem byl Loreal Milion Lasches i dla mnie po raz kolejny proba zmiany na nie, nadal nie ma lepszych jak zielony Wibo... dobrze ze mam zapas w domu, bo nie kazalam nikomu z pl przywozic, mysla o zmianie... no coz... kiedys byl tylko Maybelline Colossal, a odkad sprobowalam Wibo jest juz tylko ten
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵