Sukienki
Re: Sukienki
candela w drugiej o wiele lepiej
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Dzięki dziewczyny....tak czy siak widzę co się stało z moim ciałem i płakać mi się chce
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Candela, nic nie mów, bo ja dzisiaj byłam na zakupach i wróciłam z megadołem.
Druga lepsza.
Druga lepsza.
Candi zdecydowanie druga. Pierwsza z profilu tez ok, ale z przodu coś jest nie halo i wcale nie chodzi o Twoją grubość bo do grubosci to Ci daleko
Candela ale to jest tylko kwestia brzuszka Nogi, tyłek zajebiste. Myśle ze miesiąc dwa cwieczen np dds i jest super
A co do dołowania to wasnie weszłam w etap majtek XL i też czuję na sobie ciężar tych cyferek, a tu przeciez jeszcze 3 miechy
Brzuch mam okropny i totalny brak talii...
Mimezja a dużo już przybrałas?
Komentarz męża"w tej lepiej niż w pozostałych". Także ten...
Mimezja a dużo już przybrałas?
Komentarz męża"w tej lepiej niż w pozostałych". Także ten...
Candela, zmienia się figura i czasem po prostu trzeba wymienić garderobę, bo okazuje się, że w innych fasonach człowiek wygląda dobrze. Może idź sobie coś kup?
Candela widziałam Cię i jak Ty jesteś gruba, to na mnie już skali brak! Swietnie tygladasz w tej drugiej kiecce! Ta pierwsza jest zdecydowanie nie w moim guście i jakoś tak smutno w niej wyglądasz
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
w tej pierwszej jak ciocia klocia, ale druga super
Ja się zgadzam, jak Ty jesteś gruba, to ja jestem nie wiem - wieloryb z orka (:
Według mnie to po prostu nie fason dla Ciebie, ona na samej górze zle leży, bo dekolt się dziwnie układa, długosc też coś nie tak.
Według mnie to po prostu nie fason dla Ciebie, ona na samej górze zle leży, bo dekolt się dziwnie układa, długosc też coś nie tak.
Candela, tez uwazam ze w drugiej lepiej. Nie chodzi o Ciebie tylko o fason i kolor