Sukienki
Re: Sukienki
A mnie się najbardziej podoba to zestawienie. Wzorzysta spódnica totalnie skrywa brzuszek
Ostał ale Ty to chuda jesteś to Tobie nawet garbienie nie zaszkodzi
Uwierz ze garbienie szkodzi kazdemu wizualnie Nawet chudymAurinko pisze:Ostał ale Ty to chuda jesteś to Tobie nawet garbienie nie zaszkodzi
Garbienie ogólnie złe wyglada. Jednak nadal jesteś wtedy chuda
Mi się podoba w kolejności 2 3 1
Mimezja, a ile mierzysz?
Ja gadałam z mężem. Wyszło, że wg niego najlepiej wyglądam przy wadze 58. Przy 55 (ja bym tyle chciała) podobno wyglądam mało kobieco i jak przegłodzona
Może to dlatego, że ja chudnę tylko od pasa w górę. I potem góra zabiedzona, a nogi grube.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Mimezja, a ile mierzysz?
Ja gadałam z mężem. Wyszło, że wg niego najlepiej wyglądam przy wadze 58. Przy 55 (ja bym tyle chciała) podobno wyglądam mało kobieco i jak przegłodzona
Może to dlatego, że ja chudnę tylko od pasa w górę. I potem góra zabiedzona, a nogi grube.
- mała_czarna
meg pisze:Mi się podoba w kolejności 2 3 1
Ta trzecie spódnica fajna, ale z tą bluzką jakoś mi nie pasuje.
candela, chyba dalej ten zestaw 2
meg ile masz wzrostu? Bo ja wedlug M. najlepiej wygladam przy 56kg, ja wtedy tez sie super czuje, ale mowia ze za chuda bylam, ze przy 58kg lepiej
meg ile masz wzrostu? Bo ja wedlug M. najlepiej wygladam przy 56kg, ja wtedy tez sie super czuje, ale mowia ze za chuda bylam, ze przy 58kg lepiej
Ja ważę teraz 53kg i czuję się super. Mąż też jest zachwycony. Brzuszek niestety został ale tu już ćwiczenia tylko pomogą a na to nie mam aktualnie motywacji.
Ja mam 164/165 jakoś tak. Najmniej ważyłam 52. Cóż. Cyca zero, żebra na wiechrzu, ręce jak patyki, nogi nadal grube .
Ja bym chciała 55, ale mąż proponuje jednak 58.
Teraz mam gdzieś pewnie 61.
Popatrz, jak waga wadze nierówna - ja przy 164 i 52 mam ciało ok, prócz (.)(.)- tu bym chciała przynajmniej rozmiar mniej a nadmiar na pupę, bo płaskameg pisze:Ja mam 164/165 jakoś tak. Najmniej ważyłam 52. Cóż. Cyca zero, żebra na wiechrzu, ręce jak patyki, nogi nadal grube .
Misiowa, ja mam cycki małe a tyłek taki akurat. No chyba, że ktoś woli mniej kobiece. Ja mam biodra i pupę. Ale też mam grube uda...
Góra jest moim zdaniem ok. Dół gorzej. Ale nie umiem z niego schudnąć. Wszystko mi leci z góry zawsze.
Ja to bym mogła z nóg w cycki se wsadzić
Ja mam taki kompleks nóg, że zanim poznałam męża to tylko w długich spodniach chodziłam. On mnie nauczył sukienek. Mój były stwierdził, że muszę Wojtka bardzo kochać, bo dla niego nie chciałam sukienek zakładać
Góra jest moim zdaniem ok. Dół gorzej. Ale nie umiem z niego schudnąć. Wszystko mi leci z góry zawsze.
Ja to bym mogła z nóg w cycki se wsadzić
Ja mam taki kompleks nóg, że zanim poznałam męża to tylko w długich spodniach chodziłam. On mnie nauczył sukienek. Mój były stwierdził, że muszę Wojtka bardzo kochać, bo dla niego nie chciałam sukienek zakładać
ja mam 169cm, teraz 64kg, moze gdybym cwiczyla to przy tej wadze tez bym dobrze wygladala, bo teraz moje cialo wyglada tak ze stroju chyba nie zaloze w tym roku
A to trzecie to sukienka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka