Sukienki
Re: Sukienki
Aha, mam dwie znajome które maja problemy właśnie z tarczyca i dopiero jak przeszły na dietę bodajże bez glutenu i nabiału to kg poleciały im strasznie i ponoć wyniki im się poprawiły
Ja o wagę głównie staram się dbać dla zdrowia, wychodzi mi z tym różnie, ale jakoś nigdy problemów z akceptacją swojego wyglądu nie mam. Predzej po paru latach jak spojrzę na zdjęcie, to sobie myślę, że wtedy to jednak trochę za tłuściutka byłam
No a mój mąż generalnie twierdzi zawsze, że jestem piękna. Jedyne, co, to jak przy karmieniu M porządnie schudłam, to mnie dokarmiać zaczął intensywniej
No a mój mąż generalnie twierdzi zawsze, że jestem piękna. Jedyne, co, to jak przy karmieniu M porządnie schudłam, to mnie dokarmiać zaczął intensywniej
Ja mam tyle samo wzrostu, ale ważę 58. I to jest za dużo, bo po prostu jestem drobnej kości i każdy kg to tłuszcz. Idealnie mi jak mam 53 kg.candela pisze:Aurinko jesteś laska...ja przy 168 ważę na dziś 63kg
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Dlatego chcę kupić wagę, która zmierzy mi ile tłuszczu mam
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Mi ostatnio robili analize na silowni i wszystko mierzyli i wyszlo duzo za duzo (33%!)
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Wow to mi w ciazy z G wyszlo 25% Potem juz nie mierzylam nigdzie ale czuje ze mam go więcej. No coz, zrobie sobie za rok liposukcje albo jakies elektro pod nowy brzuch
Ja jeszcze przed pierwszą ciążą miałam 22% ale wtedy pracowałam w klubie fitness i co drugi dzień ćwiczyłam
mnie wyszło 36%, 28 kg samej tkanki tłuszczowej.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Niebwiem czy ponizej 20%to juz slabo dla kobiet, cos mi swita 25% ale pewna nie jestem.
No calkiem mozliwe. Ja pamietam ze sie smiali ze do sredniej zeby dobic to potrzebowalam ciazy, bo ogolnie to jestem łykowato/żyłowata XD
Ja tak samo. Całe ciało a szczególnie nogi mam w fioletowe szlaczki... Tłuszcz mi się odkłada głównie na brzuchu i tu o dziwo żył nie widaćItzal pisze:No calkiem mozliwe. Ja pamietam ze sie smiali ze do sredniej zeby dobic to potrzebowalam ciazy, bo ogolnie to jestem łykowato/żyłowata XD
Zaraz bana dostaniemy za off top
Ja nogi tez mam zylowate... tluszczyk u mnie to brzuch, lopatki, ramiona, szyja... z nog i tylka jestem zawsze zadowolona, wrecz czasem mysle, ze jakies chude sa (ale mi sie podobaja ksztaltne pupy i nogi) ale gora dramat...
Meg, o to wychodzi, ze u mnie tluszcz otylosci juz jest, bo wyszlo mi 33%
Meg, o to wychodzi, ze u mnie tluszcz otylosci juz jest, bo wyszlo mi 33%
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja tluszcz to mam tylko na brzuchu, a i tak zastanawiam sie czy to tluszcz czy moje lenistwo (to drugie raczej )