Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Meg, ale piękny ten niebieski:) to chyba turkus taki?
Mimezja, Wow, 3 dni to szacun dla zwykłego:D
U mnie nowe
Mimezja, Wow, 3 dni to szacun dla zwykłego:D
U mnie nowe
Mimezja, probowalas lakierow miss sporty Gel? To jedyny lakier ktory wytrzymuje u mnie dluzej
Adu, super!
Mimezja moja ciocia ma uczulenie na hybrydy, czasem robi zele... ale na codzień uzywa maybeline gel bo w miare jej sie trzymaja
Mimezja moja ciocia ma uczulenie na hybrydy, czasem robi zele... ale na codzień uzywa maybeline gel bo w miare jej sie trzymaja
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Adu fajne
Akryli nie próbowałam, słyszałam o tym, ale póki jestem w ciąży boję się cokolwiek testować, a żelowe z różnych firm też trzymają mi się 2-3 dni. Maluję jak już mam wielką ochotę lepiej wyglądać. A szkoda, bo lubię kolorowe pazury.
Akryli nie próbowałam, słyszałam o tym, ale póki jestem w ciąży boję się cokolwiek testować, a żelowe z różnych firm też trzymają mi się 2-3 dni. Maluję jak już mam wielką ochotę lepiej wyglądać. A szkoda, bo lubię kolorowe pazury.
Mimezja, ja akryli nie polecam za bardzo, jak juz to szybciej zele...
Akryle sa dosyc twarde i jak peka to konkretnie, czesto razem z paznokciem...
Akryle sa dosyc twarde i jak peka to konkretnie, czesto razem z paznokciem...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Mimezja, akryl odpada w ciąży. W ogole to jest raczej szkodliwa substancja i powinno się z tym uważać.
Adu, ano taki turkus Lubię go.
Twoje też super!
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Twoje też super!
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Adu, moje kolory! Śliczne.
Mimezja, nie pamiętam, czy pytałam...robiłaś sobie kiedykolwiek paznokcie tytanowe?
A drugie pytanie, co to za lakier masz na paznokciach teraz?
Ja chyba dojrzałam do odwyku od hybryd. Zobaczymy, czy mi się odmieni, gdy pójdę ściągać obecne
Mimezja, nie pamiętam, czy pytałam...robiłaś sobie kiedykolwiek paznokcie tytanowe?
A drugie pytanie, co to za lakier masz na paznokciach teraz?
Ja chyba dojrzałam do odwyku od hybryd. Zobaczymy, czy mi się odmieni, gdy pójdę ściągać obecne
Farazi teraz to czas mocno przeszly ale to delia coral kolor HS01
Patrze na Wasze paznokxie i tak kusi mnie ta lampa, kusi...
Farazi a pytałas o paznokcie tytanowe. Jakoś jeszcze nie było okazji żeby je zrobić. Ot tak na codzień jednak szkoda mi kasy.
Próbowałam przeczytać wątek od początku, ale moje dziecko tyle nie śpi na raz
Co potrzebne na początek? Widzę, że opinie między neonail A semilac są podzielone, ale która firma wg Was wygrywa? Na czym nie warto oszczędzać?
Co potrzebne na początek? Widzę, że opinie między neonail A semilac są podzielone, ale która firma wg Was wygrywa? Na czym nie warto oszczędzać?
Ja robiłam dwa razy cudo nad cudy, nic się nie dzieje z nimi.
N 2018
M 2023
M 2023
Nuutella, kupić lampe z allegro, bazę i top z indigo, a lakiery to już jaki tam kolor się chce
Adu, a lampę jakiej firmy masz?