Sukienki
Re: Sukienki
Moim zdaniem ta zielona nie pasuje na chrzest, też stawiam albo na dwójkę z pierwszego albo na pudrowy
Mia ja bym wziela te zielona. Niby gladka i prosta, ale jak dobrze sie w takiej czujesz i dobrze wygladasz, to nie patrz na to ze za malo strojna. Na chrzest mozesz zalozyc wystrzalowy but, jakis naszyjnik, strojne kolczyki, a bez dodatkow wykorzystasz na co dzień.
Dzięki dziewczyny. Wiem, że ta 2 najbardziej pasuje na chrzest, ale ja tak sobie lubię błękit na sobie (chyba że jeans)
Nutella, no właśnie wiem że sporo osób może tak pomyśleć, że zielony na chrzest nie za bardzo.
Itzal, podoba mi się Twoje zdanie
Dzięki jeszcze raz, przynajmniej zawęziłyście mi wybór do dwóch
Nutella, no właśnie wiem że sporo osób może tak pomyśleć, że zielony na chrzest nie za bardzo.
Itzal, podoba mi się Twoje zdanie
Dzięki jeszcze raz, przynajmniej zawęziłyście mi wybór do dwóch
+1
Mia ja byłam w gładkiej, ciemnozielonej na chrzcie Jasia
ja bym wzięła taką w jakiej się będziesz najlepiej czuła i którą bedziesz miała ochotę jeszcze później wykorzystać
ja bym wzięła taką w jakiej się będziesz najlepiej czuła i którą bedziesz miała ochotę jeszcze później wykorzystać
Jeśli ta zielona Ci się podoba najbardziej to bierz. Jak dla mnie dwie ostatnie są bardzo uniwersalne. Ja pp prostu nie przepadam Za zielenią
Moja mama zamówiła sobie sukienkę, ale za mała i ja odziedziczyłam.
Sofii bardzo fajna, lubię takie wzory
- mała_czarna
Sofii ładna
Niskie dziewczyny, gdzie kupujecie długie sukienki, takie na co dzień, do japonek, żeby pół metra za Wami się nie ciągnęło? I najlepiej żeby nie zrujnowac portfela
Niskie dziewczyny, gdzie kupujecie długie sukienki, takie na co dzień, do japonek, żeby pół metra za Wami się nie ciągnęło? I najlepiej żeby nie zrujnowac portfela
Mała top secret wybieram takie, które na wysokiej modelce są takie 7/8. Albo kupuje taki fason z gumką ze mogę sobie podciągnąć i górę opuścić, że wyglada to jakby było specjalnie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Sofii, bardzo ładna.
Mała, ja mam trzy z Lidla
Musiałam ciut skrócić. Ale one tanie były, a skrócenie każdej kosztowało 7 zł.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Mała, ja mam trzy z Lidla
Musiałam ciut skrócić. Ale one tanie były, a skrócenie każdej kosztowało 7 zł.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Sofii śliczna!
meg, ja też mam z lidla jest odrobinę za długa, ale nie na tyle, żebym musiała skracać (i i tak w niej chodzę tylko po domu)
mała_czarna nie wiem, jak z sukienkami, ale ostatnio sobie kupiłam dwie spódnice do ziemi w mango -- z przewiewnego materiału, bardzo dobra cena (ok 50 zł), no i w zamierzeniu na wysokie laski pewnie miały być 7/8 ale dla mnie są w sam raz
meg, ja też mam z lidla jest odrobinę za długa, ale nie na tyle, żebym musiała skracać (i i tak w niej chodzę tylko po domu)
mała_czarna nie wiem, jak z sukienkami, ale ostatnio sobie kupiłam dwie spódnice do ziemi w mango -- z przewiewnego materiału, bardzo dobra cena (ok 50 zł), no i w zamierzeniu na wysokie laski pewnie miały być 7/8 ale dla mnie są w sam raz
- mała_czarna
Necia meg efryna dzięki
O tym żeby szukać takich co na modelkach są na 7/8 oczywiście nigdy nie wpadłam
O tym żeby szukać takich co na modelkach są na 7/8 oczywiście nigdy nie wpadłam
Mała niektóre sklepy maja tez linie petite, sporo tego na zalando. Ja kupowałam z dorothy Perkins i z new looka
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.