Ja też. Ja nie umiem spojrzeć tak na konkretny element. Może dam mężowi. Tylko ten to powie, że jestem najpiękniejsza i dalej nic nie będę wiedziałamała_czarna pisze: ↑02 lip 2019, 9:20Patrze na ten test ale nie umiem się jednak obiektywnie ocenić.
Analiza kolorystyczno-sylwetkowa
Re: Sukienki
Ostatnio zmieniony 02 lip 2019, 9:30 przez Katherina, łącznie zmieniany 1 raz.
Itzal, z tego testu wyszedl mi classic, soft classic
Wzrostu mam 164cm
Zaraz lookne te dwa co piszesz
Wzrostu mam 164cm
Zaraz lookne te dwa co piszesz
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Bo to ciezko jest. Mi bylo latwo bo to wszystko co w opisie mojego typu jest zaleta, ja bralam za wade, bo niee jestem ani przeciętna z twarzy, ani nie mam lagodnych rysow, ani nie sprawiam wrazenia normalnej czy niskiej (zawsze daja mi z 10cm wiecej niz mierze realnie i potem zonk jak ktos mnie zna tylko ze zdjec ), nie tyje, slabo wygladam w falbankach, koronkach, groszkach, bufkach i kwiatkach,itp.Katherina pisze:Ja też. Ja nie umiem spojrzeć tak na konkretny element. Może dam mężowi. Tylko ten to powie, że jestem najpiękniejsza i dalej nic nie będę wiedziałamała_czarna pisze: ↑02 lip 2019, 9:20Patrze na ten test ale nie umiem się jednak obiektywnie ocenić.
Itzal w tych dwoch to mi sie biust nie bardzo zgadza chociaz reszta sylwetki, to jest wlasnie taki prostokat bez wlasciwie zadnego wciecia...
No i w tym natural stopy i dlonie nie pasuja, bo 37 to raczej to wielkich nie naleza, no a dlonie tez mam malutkie, a przy tym.paluszki jak serdelki nawet pdzy wadze 50kg przez co nie lubie pierscionkow nosic...
Np moja obraczka na slubie byla luzna, kosc ja ledwo dala rade blokowac, a na zdjeciach przy wyprostowanych palcach wygladala jakbym sobie za ciasną zalozyla
No i w tym natural stopy i dlonie nie pasuja, bo 37 to raczej to wielkich nie naleza, no a dlonie tez mam malutkie, a przy tym.paluszki jak serdelki nawet pdzy wadze 50kg przez co nie lubie pierscionkow nosic...
Np moja obraczka na slubie byla luzna, kosc ja ledwo dala rade blokowac, a na zdjeciach przy wyprostowanych palcach wygladala jakbym sobie za ciasną zalozyla
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
no pięknie, teraz cały dzień będę czytać o typach
mi wyszedł dość jednoznacznie soft classic (pewnie najczęściej występujący typ, bo bez jakichś mocno charakterystycznych cech z tego, co widzę), ale w sumie nie wiem, nie przypominam modelek z przykładowych zdjęć
mi wyszedł dość jednoznacznie soft classic (pewnie najczęściej występujący typ, bo bez jakichś mocno charakterystycznych cech z tego, co widzę), ale w sumie nie wiem, nie przypominam modelek z przykładowych zdjęć
Ja z rysow sylwetki przypominam te, ktore zaproponowala Itzal, tyle, ze z nadbagazem, wiec taka upasiona no tylko piersi sie roznia od nich
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
To teraz ciuchy Naturalem jest Penelope Cruz np z tego co pamietamRuby pisze:Itzal w tych dwoch to mi sie biust nie bardzo zgadza chociaz reszta sylwetki, to jest wlasnie taki prostokat bez wlasciwie zadnego wciecia...
Aż sobie zrobię ten test. Tylko cholera, mam teraz wyjść na ulicę i pytać ile wg ludzi mam wzrostu?
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
No niekoniecznie popatrz sama na swoje zdjecie najlepiej w bikini. Zaraz wam znajde fajne zestawienie 3 typow, ja dramatic, moja siostra chyba dramatic classic, bo do konca jej nie okreslilysmy, i moja bratowa gamine.meg pisze:Aż sobie zrobię ten test. Tylko cholera, mam teraz wyjść na ulicę i pytać ile wg ludzi mam wzrostu?
Tu w8dac dosc dobrze roznice. Wszystkie 3 jestesmy szczuple. Ja i siostra tego samego wzrostu, a kazdy twierdzi ze ja jestem wyzsza. Widac tu na zdjeciu dlaczego-Dominika ma nizej () (), co daje krotsze nogi i ogolne wrazenie nizszej sylwetki. Bratowa to gamine, czyli mlodsze rodzenstwo dramatica. Zaraz usuwam wiec patrzec [IMG]
Ostatnio zmieniony 02 lip 2019, 10:06 przez Itzal, łącznie zmieniany 1 raz.
Itzal, fakt. widać różnicę na zestawieniu
Dobra, zrobiłam z ciekawości
Soft natural mi wyszło
Dobra, zrobiłam z ciekawości
Soft natural mi wyszło