Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Ja chodzę do kosmetyczki, która tylko Semillac używa i od jakiegoś czasu paznokcie nawet 2 tyg nie wytrzymują. W domu większe zmywanie w rękawiczkach robię, ona jakiś proszek daje na bazę, aby wzmocnić i dupa. Hard topy i podwójny top też nic nie daje. Mojej mamie też robi i nosi po 3 tyg. :/ Co radzicie? Dodam, że paznokcie odpadają całe, czasem nawet nie wiem kiedy.
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Lexie, ja mam hard base ale z neonail i trzymaja tak dlugo, poki sama nie zdejme...
Czasem mam az nieprzyzwoity odrost az wstyd jak czasu brak, a paznokcie trzymaja
Inna sprawa, ze w przypadku zeli, hybryd itp nawet sprawy hormonalne potrafia miec wplyw na trzymanie sie lub nie na paznokciach
Czasem mam az nieprzyzwoity odrost az wstyd jak czasu brak, a paznokcie trzymaja
Inna sprawa, ze w przypadku zeli, hybryd itp nawet sprawy hormonalne potrafia miec wplyw na trzymanie sie lub nie na paznokciach
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby, dzięki, zaciekawiłaś mnie z tymi hormonami. Muszę wygooglować.
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Ruby, niestety :/ dlatego pomimo tego ze kupilam wszystko co potrzebne do hybryd to ich nie robie :/ szkoda czasu jak zaraz mi wszystko schodzi
Lexi niektórzy tak mają przyczyn moze być mnóstwo i hormony i tłusta płytka i kosmetyki które poprostu Tobie niepodchodzą. Może spróbuj u innej kosmetyczki na innych lakierach.
Dawno hybrydy na dłoniach nie miałam... Chyba czas obłowić się w nowe kolorki
Misiowa, super
Moje. Syn mnie za nie wielbi, a mąż nienawidzi
Moje. Syn mnie za nie wielbi, a mąż nienawidzi
Aneczka, piekne! Mat?
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Aneczka śliczne
Dziękuję
Balam sie tego koloru, ale tez mi sie podoba
Balam sie tego koloru, ale tez mi sie podoba
Aneczka bardzo ładne.
Nigdy nie miałam matu, boj się
Jestem aktualnie na detoxie
Nie ma koloru i krótko opiłowane.
Nigdy nie miałam matu, boj się
Jestem aktualnie na detoxie
Nie ma koloru i krótko opiłowane.
Aneczka, świetne!
Zazdroszczę takiej kształtnej płytki.
Ja, na przekór wisielczej pogodzie, mam aktualnie żółty bananowy. Mąż z niedowierzaniem patrzył jak maluję, bo to zupełnie nie mój kolor, ale w sumie podoba mi się
Zazdroszczę takiej kształtnej płytki.
Ja, na przekór wisielczej pogodzie, mam aktualnie żółty bananowy. Mąż z niedowierzaniem patrzył jak maluję, bo to zupełnie nie mój kolor, ale w sumie podoba mi się
Miśka, pokaż!
U mnie trzytygodniowy odrost, już się zgłosiłam do siostry z prośbą o wygospodarowanie czasu.
U mnie trzytygodniowy odrost, już się zgłosiłam do siostry z prośbą o wygospodarowanie czasu.