Biustonoszenie
Re: Biustonoszenie
A nie wiem, ja swojego kupowalam 4 lata temu Wchodzilam ostatnio na strone ale nie szukalam straplessow akurat, to nie wiem.
Itzal jestem w 100% przekonana, ze sa ponizej 70, bo ja mojej ciotce z pl juz kilka razy wiozlam wonderbre 65 w obwodzie... ale fakt, ze ciezko ja zdobyc...
Zawsze na amazon zamawiam
Zawsze na amazon zamawiam
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
ja przymierzalam ten wonderbra u nas ale nie wiem, nie czulam "tego czegos" ale to bylo przed ciaza. Moze musze sprobowac jeszcze raz
Moja siostra miała takie cudo i nie dało się tego nosić. Ale to było sto lat temu, może technologia się zmieniła.
Zwracałyście kiedyś biustonosze na Zalando?
Stroje kąpielowe przyjmują, ale w sumie nie wiem jak to jest z bielizną.
Stroje kąpielowe przyjmują, ale w sumie nie wiem jak to jest z bielizną.
Misiaq, ja co prawda kupowałam i zostawiałam wszystkie ale miałam możliwość zwrotu.
Zupelnie i wcale ni3 robi mega biustu, tylko wszystko wisi bardziej
W ten "mega biust" to nie wierzę, bardziej chodzi mi o to, że jest nie widoczny przy letnich ubraniach.
Pomierze się i zamówię na Zalando (jeszcze nigdy nie zamawiałam biustonoszy online). Najwyżej będę zwracać.
Pomierze się i zamówię na Zalando (jeszcze nigdy nie zamawiałam biustonoszy online). Najwyżej będę zwracać.
Zamówiłam 5 na Zalando, któryś musi być OK
Ten drugi podoba mi sie najbardziej, jak patrze na pozostale to mnie biust boli To nie kwestia modelu, tylko zastanawia mnie, czemu oni tak fatalnie zakladaja te biustonosze do zdjec sklepowych
no nie?! ten trzeci ją musi strasznie uwierać!
ach chciałabym mieć piersi w takim rozmiarze, żeby móc kupować takie biustonosze
Drugi fajnie wyglada!
Efryna, oj ja tez, ja tez...
Efryna, oj ja tez, ja tez...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Nie wiem dziewczyny co z tego wyjdzie, bo pierwszy raz zamawiam biustonosze bez mierzenia.