KarLa nie ogolnie jest ok i na pewno bedzie ci sluzyc tylko moc jest rozlozona bo czesc (chyba 24w) jest w ledach a 12w w tej spirali ktora emituje swiatlo w stylu lampy uv czyli taka ani led ani uv wiec niektore problematyczne lakiery (podobno bardzo ciemne biale i lakiery niektorych firm utwardzaja sie najlepiej w uv) moga potrzebowac podwojnego czasu suszenia no i moga tez przez to niektore slabiej sie trzymac i szybciej poprawki potrzebowac...
Bardzo dobre opinie maja wlasnie te lampy led ktore jednoczesnie emituja swiatlo uv (taka pokazalam wyzej) bobto takie czary mary ze bardzo duza moc led ale jednoczenie te zarowki maja jakies takie swiatlo imitujace uv w kazdym razie susza wszystko i dobrze no i ma duza moc bo 48w nie porozkladane na rozne opcje suszenia w lampe
Lampa uv natomiast jest juz naprawde do wszystkiego... wysuszy wszystko dokladnie bez wzgledu na to jakie hybrydy jakie firmy jakie zele... tyle ze jest wieksza o polowe spokojnie od tych led no i dluzej sie suszy bo nie te 30-60 sekund a 120...
Ja jestem wierna uv mimo ze mialam okazje z ledowych korzystac po rodzinie...
Dobra lampa to podstawa zwlaszcza jak sie zaczyna bo jak sie zacznie z jakas lampa ktora bedzie srednio utwardzac i beda szybkie odpryski itp to mozna sie zrazic mysla "to nie dla mnie" (przynajmniej ja bym sie pewnie zrazila ze od kosmetyczki sie trzymaja a moje tak krotko

)