Sukienki
Re: Sukienki
Też zamówiłam, szaroróżową Lucy i niebieską (Gibraltar Sea)Bellę
Garczyńska uzależnia, a wszystko przez Ciebie, Katherina!

Pokażcie się w nich koniecznie.
Ja jestem trochę zawiedziona, bo większość nowości to sukienki kopertowe lub z dekoltem w serek, a takich nie lubię. Czekam, czy pojawi się jeszcze coś innego, z klasycznym, półokrągłtm dekoltem.
Ja jestem trochę zawiedziona, bo większość nowości to sukienki kopertowe lub z dekoltem w serek, a takich nie lubię. Czekam, czy pojawi się jeszcze coś innego, z klasycznym, półokrągłtm dekoltem.
Jestem bardzo ciekawa, pokaż od razu! Ja się spodziewam czwartek/piątek paczki, chyba, że się coś zmieniło w tempie realizacji przesyłek
Ja mam w planie jeszcze tę kopertową w krótszej wersji i nie wiem jeszcze jaką, ale w kolorze wina
Ja mam w planie jeszcze tę kopertową w krótszej wersji i nie wiem jeszcze jaką, ale w kolorze wina
Efryna, raczej szybko, jak zwykle - zamówiłam 5 dni temu.
Mi bardzo podoba się Stella maxi i short i laura long. Jak żyć? Może napiszmy o jakiś rabat forumowy? 

Może forumowe zamówienia hurtowe rzeczywiście byłyby dobrą opcją 
Efryna, nie chcę Cię martwić, ale kolor mnie zawiódł.
A zdjęcia Wam nie pokażę, bo na mnie beznadziejnie się układa, zwracam ją.
A zdjęcia Wam nie pokażę, bo na mnie beznadziejnie się układa, zwracam ją.
Nie to chciałam przeczytać 

Katherina, mimo wszystko fajnie byłoby ją zobaczyć, żeby móc ocenić, czy się decydować, czy odpuścić.
Katherina, pokażesz chociaż kolor?
Ok, to macie. Tylko uwierzcie mi na słowo, że ja naprawdę mam lepszą figurę niż w tej kiecce się wydajefarazi pisze:Katherina, mimo wszystko fajnie byłoby ją zobaczyć, żeby móc ocenić, czy się decydować, czy odpuścić.
Ostatnio zmieniony 27 sie 2019, 20:38 przez Katherina, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolor bym nazwała różem, ja w.nim szarości nie widzę za bardzoMia89 pisze:Katherina, pokażesz chociaż kolor?

Hmm no faktycznie niekorzystnie się układa (ale Ty jesteś w ciąży, to też sporo zmienia). Jakoś inaczej sobie ten dekolt wyobrażałam. I róż faktycznie bardzo różowy
no nic, ciekawe, czy ja też będę zwracać
Efryna, to na pewno, ale mimo wszystko jakoś inne jej kiecki dają radę, tu ten materiał od kieszeni dziwnie wypycha np na biodrach. Na plus, to zazwyczaj dekolt kopertowy jest do pępka, tu nie tak wycięty. Na minus - ten materiał jest zagięty i mi się po chwili odgina na dekolcie i widać szew (nawet na drugim zdjęciu to widać, że się zaczyna dziać, ale to może kwestia mojego dużego biustu i na mniejszym będzie lepiej)