Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Aurinko dobry wybor. My mamy 160 i ze spiacym w poprzek I. Lub dwojka zasnietych dzieci my spadamy
to ja planuje w nowym domu 200x200
Mam nadzieje, ze naprawde odzyjemy na tym lozku, wieksze nie wejdzie
Co do masła, to ja sobie nie wyobrażam bez niego kuchni (mimo, że regularnie wpadam na pomysł, żeby się odchudzać, wtedy odstawiam:P), ale ja jestem z tych, dla których jedzenie i gotowanie jest sensem życia:P
ubezpieczenie mamy w nationale nederlanden, nie wiem na ile, ale ma mojemu mężowie wystarczyć na wymarzony samochód, jakby co
ubezpieczenie mamy w nationale nederlanden, nie wiem na ile, ale ma mojemu mężowie wystarczyć na wymarzony samochód, jakby co
- mała_czarna
Efryna wiedział o czym pomyśleć przy wyborze
Efryna
Co do masla ja uzywam rzadko najczesciej do jakiegos pieczenia itp na kanapki zdecydowanie wole margaryne bo po masle najczesciej mnie mdli:/
Co do masla ja uzywam rzadko najczesciej do jakiegos pieczenia itp na kanapki zdecydowanie wole margaryne bo po masle najczesciej mnie mdli:/
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja też bez masła nie wyobrażam sobie kuchni, ale do smażenia kupuję klarowane, więc jeszcze droższe niż zwykłe.
Aurinko, my z tego samego powodu wymieniliśmy łóżko w ubiegłym roku. Też mamy 180 cm i jest absolutnie przecudowne.
Aurinko, my z tego samego powodu wymieniliśmy łóżko w ubiegłym roku. Też mamy 180 cm i jest absolutnie przecudowne.
Też uwielbiam jeść i gotować, ale akurat masło nie jest mi niezbędne do szczęściaefryna pisze:Co do masła, to ja sobie nie wyobrażam bez niego kuchni (mimo, że regularnie wpadam na pomysł, żeby się odchudzać, wtedy odstawiam:P), ale ja jestem z tych, dla których jedzenie i gotowanie jest sensem życia:P
Mi jest -- całej masy rzeczy nie wyobrażam sobie bez;) ale podobnie jak Miśka -- przeważnie używam klarowanego
Taaaak, maslo to podstawa. Margaryna to dla mnie paskudztwo z dlugim skladem
Margaryny też nie uznaję.Aurinko pisze:Taaaak, maslo to podstawa. Margaryna to dla mnie paskudztwo z dlugim skladem
My najczęściej kupujemy margarynę z dodatkiem masła. Masło jak już to wolę tą tzw. osełkę albo od cioci czasami dostaniemy masło w kostce, które ona dostaje z mleczarni
Mąż teraz kupił na urlopie jakieś masłopodobne coś, bo nic innego w sklepie nie było. Bleeee!
Nadia Margaryna z dodatkiem masła jak np. delma ? ja bym tego mężowi nie dała jeść ,a co dopiero dzieciom .Fajnie ,że możecie dostać takie wiejskie swoje Moja kuzynka ma osławiony termomix i w nim sama robi sobie masło w kilka minut.Jednak nie uśmiecha mi się kupować za kilka tyś. tego sprzętu ...może kiedyś.
Takich tanich margaryn też nie używamy bo brak słów.
Zazwyczaj Flore, Benecol kupujemy albo Fithia z Bielmar
Zazwyczaj Flore, Benecol kupujemy albo Fithia z Bielmar