Ja wlasnie dlatego nic nie mam. Mi nie szkodziloby miec, ale moj Maz wazylby wtedy jakies 30kg wiecej. Wiec jak mam wybierac obraze za wywalone albo w miare smuklego Meza, wole smuklego Mezadaffodil pisze:Jakbym ja miała w domu ciastka do awaryjnej kawy dla gości to..bym ich nie miała
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Wiem, ze niektórzy czują stewie, ale ja odkąd pijam taka kawe to wole taka niż z cukrem.
Nawet do potraw już daje stewie
Nawet do potraw już daje stewie

Ja nie słodzę ani kawy ani herbaty. Ale mam cukier bo mąż słodzi. No i ja sobie posypuję cukrem naleśniki i pierogi na słodko 
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka

to mój Piotrek kopytka i placki je z cukrem
tak to nie używamy.

Kopytka z cukrem?! My kopytka tylko na słono. Z cebulką i kiełbasą pokrojoną w kosteczkę.
Placki ziemniaczane też słodzę
Placki ziemniaczane też słodzę

Możecie zmienić temat?
bo chyba żeście wątek pomyliły 

A tym sobie nie musisz zawracać głowy, bo nie słodzę kawyMisiaq pisze: Będę pamiętać jak Cię zaproszę na kawę![]()

Ano!daffodil pisze: Możecie zmienić temat? bo chyba żeście wątek pomyliły

Ja mam podobnie.efryna pisze:Ja, podobnie jak Escherichia, nie mam wywalone
Lubię mieć gości i zwykle miewam produkty ekstra właśnie dla nich. Jak przychodzi koleżanka wegetarianka, to robię zawsze jakieś bezmięsne przystawki, jak wbija koleżanka z nietolerancją laktozy, to też mam dla niej mleko (chyba, że wpada niezapowiedziana, to wtedy nie;). Jak przyjeżdża mój brat, to kupuję kawę sypaną, chociaż sama piję w domu rozpuszczalną. Nawet wodę mineralną kupuję, bo nie wszyscy piją kranówę, jak my!
Nawet kupuję przysmaczki dla psiaka mojej siostry, żeby nie czuła się pominięta
Dziewczyny jakie pieczywo najlepsze przy odchudzaniu? Bez tego nie potrafię żyć...