Co dziś jecie? Na diecie :)
Re: Co dziś jecie? Na diecie :)
nie znałam tej "afery" z fotelikiem... ale co, ktoś jej wytknal, że ma bubel czy co?
O. Sprawdz, bo moze jest inaczej niz Instagramy podająMisiaq pisze:Spróbuję ustalić jak to jest z tą specjalizacją
Mam swojego kreta
Re: Co dziś jecie? Na diecie [emoji3]
Już dobrze nie pamietam. Byli gdzieś w sklepie i jarała się jakimś modelem, który niestety był niewskazany.Suerte pisze:nie znałam tej "afery" z fotelikiem... ale co, ktoś jej wytknal, że ma bubel czy co?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nieee, to chyba chodzilo o ich ostatni wyjazd na santorini gdzie wsadzila dziecko do za maleho fotelika bo to tylko na chwile na urlop. Chyba. To na instastory bylo u niejdaffodil pisze:Już dobrze nie pamietam. Byli gdzieś w sklepie i jarała się jakimś modelem, który niestety był niewskazany.Suerte pisze:nie znałam tej "afery" z fotelikiem... ale co, ktoś jej wytknal, że ma bubel czy co?
Nie, to jeszcze wcześniej była akcja
Miałam dobry podwieczorek. Szkoda ze 3/4 wysypalam
Miałam dobry podwieczorek. Szkoda ze 3/4 wysypalam

KarLa weszło do harrego Pottera jak złoto 

Pracuje w gabinecie ginekologicznym. Nie ma specjalizacji jeszcze.Itzal pisze:Do mnie bardziej przemawia Lwandowska. A mamaginekolog stracila w moich oczach jak sie dowiedzialam ze praktyki lekarskiej nie prowadzi i w sumie to dyplomu lekarza chyba nie ma Cale moje wyobrazenie o niej leglo w gruzach i juz sie nie podnioslo
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Zainspirowane śniadaniem Miśki:
grzanka z żytniego chleba, mozarella, jajko w koszulce, awokado, pomidor, czerwona cebulka
Mąż mi takie zrobił
Przepycha!
Wysłane z mojego Pixel 3 przy użyciu Tapatalka
grzanka z żytniego chleba, mozarella, jajko w koszulce, awokado, pomidor, czerwona cebulka
Mąż mi takie zrobił
Przepycha!

Wysłane z mojego Pixel 3 przy użyciu Tapatalka