Co dziś jecie? Na diecie :)
Re: Co dziś jecie? Na diecie :)
Misiaq, zastawa 

wygrzebałam sobie w pracy (i zaanektowałam) jeden talerz, który z pewnością pamięta czasy głębokiego PRL-u. Ale też mi się podoba 
KarLa, dzięki. Bardzo dobrze robią indyka, mi zawsze jakiś taki suchawy wychodzi

KarLa, dzięki. Bardzo dobrze robią indyka, mi zawsze jakiś taki suchawy wychodzi
Efryna, ja mam fajny przepis na indyka, ktory nie wychodzi suchy, ale to raczej nie w tym temacie
akurat dzisiaj mielismy na obiad
z tego przepisu tez jest fajny i ten w sumie moznaby na diecie https://kuchniabreni.pl/indyk-z-grilla/
ten Twoj wyglada super, takiego jeszcze nie robilam. Myslisz ze on jest gotowany w tym sosie czy osobno jest indyk, ktory jest polany sosem?

z tego przepisu tez jest fajny i ten w sumie moznaby na diecie https://kuchniabreni.pl/indyk-z-grilla/
ten Twoj wyglada super, takiego jeszcze nie robilam. Myslisz ze on jest gotowany w tym sosie czy osobno jest indyk, ktory jest polany sosem?

Ooo jaki znajomy talerz. Moi rodzice z okazji slubu taka zastawe dostali. Ostal się jeden talerzyk - 32 letni. A obiad mniam
Mój mąż się dziś znęca nade mną...
Wysłane z mojego Pixel 3 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego Pixel 3 przy użyciu Tapatalka
Re: Co dziś jecie? Na diecie [emoji3]
Ee tam, a mnie nie rusza ta deseczka...chyba, ze to dodatek do wina? 
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Żółte to też ser (taki w klimacie limburgera). Wino oczywiście też jest (mój brat przyjechał), a ja mam dzisiaj 600kcal do użycia... Ale chyba raczej się wina napiję, a sery tylko powącham 
aaa bo jest tydzień francuski w lidlu
aaa bo jest tydzień francuski w lidlu
O matulu, patrze na fotke i juz chcialam pytac, ktora dzis tak dietetycznie
nawet mnie dzis dotknela magia waszych pudelek co sie ich ostatnio naoogladslam i na kolacje zjadlam salatke (no dobra, zezarlam - sa jakies ograniczenia ilosciowe?
)
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Re: Co dziś jecie? Na diecie [emoji3]
Ruby, właśnie ja głównie dla obostrzeń ilościowych mam pudełka bo nie potrafię sobie nakładać małych porcji
A ja dziś miałam na kolacje chlebek, pasztet, sałata i pomidor i dla mnie pycha. Lubię takie proste, domowe
A ja dziś miałam na kolacje chlebek, pasztet, sałata i pomidor i dla mnie pycha. Lubię takie proste, domowe

Daff ja malo potrafie wiele rzeczy, ale sa takie ze potrafie sie nazrec az w gardle stoi... i wlasnie to salatki, makarony glownie sa
Najmniejsza porcje to sobie miesa potrafie nalozyc
moglabym zyc prawie bez... wiec sa obiady, ze naloze sobie faktycznie przyzwoicie...
No ale salatki dzis jeszcze dokladke jadlam
Najmniejsza porcje to sobie miesa potrafie nalozyc
No ale salatki dzis jeszcze dokladke jadlam
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵