Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Hmm tak, bo kiedy się odchudzam to robię to na 200%, czyli nie pozwalam sobie na białe pieczywo i takie tam. Jeść „normalnie” to dla mnie równoznaczne z tym, ze jak w rodzinnym domu. Czyli kanapkę sobie robię z pieczywa jakiego chce, zjem na śniadanie 2 naleśniki, czasem sałatkę, a obiady były zawsze zdrowe i zbilansowane. Może nie jarmuz, ale mięso, kasza, suroweczka.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie zeszłam poniżej 60, oczywiście
Ja też rozkminiam, czy wszystko z moimi hormonami ok, ale jeszcze, żeby się zebrać, żeby to zbadać... już do gina się tak od 3 miesięcy wybieram
Ja też rozkminiam, czy wszystko z moimi hormonami ok, ale jeszcze, żeby się zebrać, żeby to zbadać... już do gina się tak od 3 miesięcy wybieram
daff ćwiczysz teraz czy "tylko" dieta?
Misiq narazie tylko dieta. Stwierdziłam ze przy tylu kilogramach nie dam rady utrzymać takiej aktywności przez tyle miesięcy, wiec jak przestanie spadać waga, to ruszę dupsko
Przed wakacjami chodziłam na basen i było spoko. Teraz zapisałam Z na basen, wiec może bym szła w tych samych godzinach tylko musze H komuś opedzlowac
Przed wakacjami chodziłam na basen i było spoko. Teraz zapisałam Z na basen, wiec może bym szła w tych samych godzinach tylko musze H komuś opedzlowac
Powiedzcie mi co zbadać to zbadam!
Ja dostalam: krzywa insulinowa, krzywa cukrowa, androgeny i kortyzol, dhea-s, LH, pakiet tarczycowy, estradiol, prolaktyna, progesteron.
Ciekawe tylko kiedy ja to zrobie wszystko, jak musi być miedzy 3-5 dniem cyklu a ja mam okres co dwa miesiące
Ciekawe tylko kiedy ja to zrobie wszystko, jak musi być miedzy 3-5 dniem cyklu a ja mam okres co dwa miesiące
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Daffodil wydaje mi się że przy karmieniu nie wyjdą co teraz miarodajne wyniki. Odpuscilabym póki nie skończysz. Ew zrobiła tylko glukoze z insulina. Ale może ktoś medyczne mądrzejszy jest i ci powie.
Myśle ze Krzywe i tarczycowe możesz zrobić. Inne hormony to może dobrze byłoby podpytać ginekologa
To jeszcze ze trzy lata minimum pewnie...
A jak w ciąży krzywa była ok?
A jak w ciąży krzywa była ok?
Ciąża to inna historia
Zapomniałam ze Ty kp. To jak Aurinko pisze, pewnie tylko krzywa i tarczyca. Ja przy kp nie miałam okresu 1,5 roku,
a waga oczywiście nie spadała. Jak okres wrócił i karmiłam miałam okres przez pol roku jak w zegarku. Skończyłam kp i znowu sie posypało
Zapomniałam ze Ty kp. To jak Aurinko pisze, pewnie tylko krzywa i tarczyca. Ja przy kp nie miałam okresu 1,5 roku,
a waga oczywiście nie spadała. Jak okres wrócił i karmiłam miałam okres przez pol roku jak w zegarku. Skończyłam kp i znowu sie posypało
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Dokladnie, narazie krzywa i tarczyca, bo reszta musi byc 2-5dc...
Bardzo wazna jest tez insulina, bo moze krzywa cukrowa wychodzic ok ale w parze z insulina juz byc chaos...
Bardzo wazna jest tez insulina, bo moze krzywa cukrowa wychodzic ok ale w parze z insulina juz byc chaos...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Daff, pytam bez cienia złośliwości żeby nie było. Nigdy Cię kp nie męczyło? Karmiłam rok i pod koniec cieszyłam się, że już się odstawiamy. Byłam już tym trochę zmęczona.
Myślę, że badania to dobry pomysł, ale niektórzy tak mają (z tym tyciem w ciąży). Nie jesteś pierwszą osobą, o której słyszę, że tyle przytyła.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Myślę, że badania to dobry pomysł, ale niektórzy tak mają (z tym tyciem w ciąży). Nie jesteś pierwszą osobą, o której słyszę, że tyle przytyła.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja mam kolezanke, ktora w ciazy przytyla 41kg! W zyciu bym w to nie uwierzyla, jakby mi nie pokazala karty ciazy, bo poznalam ja kilka miesiecy po jej porodzie i wygladala jakby w ciazy nigdy nie byla... no ale chyba wpisy 51kg z pierwszej wizyty i 92kg z ostatniej nie klamaly
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵