Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
A co glownie wyprzedaja w casto? Potrzebuję oświetlenia
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Mimezja, różnie. Chyba zależy od danego sklepu, co mu zalega w magazynie. W P akurat słabo z oświetleniem (szukałam kinkiet do łazienki) ale może u Ciebie będzie więcej.
Mimezja w Lublinie nie było nic z oświetlenia;)
Mimezja u nas było dosłownie wszystko, chociaż akurat nie to, czego mąż szukał ale akurat udało nam się dorwać w promocyjnych cenach żarówki o dziwnym kształcie, które potrzebowaliśmy
Normalnie się odechciewa...
Alternatywą dla schabowego był u nas sznycel z indyka... Kosztował 8,99 zł/opak. Teraz widzę w gazetce 10,99 zł...
Alternatywą dla schabowego był u nas sznycel z indyka... Kosztował 8,99 zł/opak. Teraz widzę w gazetce 10,99 zł...
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Wczoraj zaszłam do sklepu kupić tylko bulki, a przybokazji wrzucilam 3 nieplaniwane rzeczy i wyszłam ponad 50 zl. Potem jeszcze wpadlam po podklad do rossmana i poszlo ponad 100zł na kilka pierdolek. Naprawde strach wejść gdziekolwiek po cokolwiek.lisbeth87 pisze:Normalnie się odechciewa...
ja wczoraj też wyszłam z mala, materiałowa torba i rachunkiem na 75 zł...
Ja też wczoraj byłam w tedi (to taki sklep z naprawdę tanimi rzeczami) po klej, dziecko sobie wybrało jeszcze kolorowankę i kolorowy papier, ja jeszcze wzięłam ze dwie pierdółki i pach, 52 złote. Jak to się stało?
Dziewczyny z Warszawy sprawdźcie czy nie macie kuponów rabatowych do Frisco, ja mam dwa na 15 i 35 zł.
Dostałam jakiś czas temu, ale wpadły do spamu i dziś przypadkiem odnalazłam.
Dostałam jakiś czas temu, ale wpadły do spamu i dziś przypadkiem odnalazłam.
Wczoraj zamówiłam Frisco pierwszy raz od nie pamiętam kiedy.
To 35 zł mnie przekonało
To 35 zł mnie przekonało
Muszę popatrzeć dzięki. Z frisco nie zamawiałam chyba z rok.
Jak cenowo?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jak cenowo?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Misiaq dzięki za cynk, też mam takiego maila na pewno wykorzystam przy najbliższje okazji
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.