Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
My mamy magnetyczną i tablicową w jednym, ale przysięgam, że nie pamiętam, czy to była 2w1 (ale chyba tak), czy dwie osobne. Pamiętam za to, że się to upierdliwie kładło, trzeba było zrobić pierdyliard warstw, żeby się magnesy przyczepiały (a nadal nie jest to super moc, muszą być mocne magnesy, żeby utrzymać np. kartkę). Ale robiliśmy to dobre 4 lata temu, może teraz są lepsze farby
Efryna, a jak nawierzchnia? Jest gladka, czy czuc pory? Bo wlasnie czytalam jakis test tych 2w1 i pisali, ze powierzchnia nie jest gladka, aciekawi mnie na ile prawda
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby, jest gładka, nie pamiętam z jakiej firmy była, ale ją trzeba było taką szpatułką nakładać, nie wałkiem. A i nigdy się nie odważyłam dać A. kredy, więc u nas pełni funkcję tylko magnetycznej
Ja koedys myślałam o takiej tablicy na ścianie, ale później pomyślałam, ze mogliby uznać wszystkie ściany za tablice i zrezygnowałam poza tym odprowadzałby mnie do szału ten pył i brud z kredy
Suerte, ale fajnie! skad masz ta kolejke? Z lidla?
tak, kupiliśmy im na Święta, a ostatnio dokupiłam jeszcze na olx 3 inne tory z tego zestawu, bo najlepiej się tym bawią
Suerte, to bylo moje marzeniem od czasu kiedy dowiedzialam sie ze bedziemy mieli syna niestety miejsca brakuje i co roku jak chce kupic na gwiazdke to M. przypomina mi ze mamy malo miejsca :/ A. ma juz 2 rozne tory dla aut...
Suerte, nie pogardziłabym taką jadalnią
KarLa, może za rok spełnisz marzenie
KarLa, może za rok spełnisz marzenie
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Lexie, zanim sie wprowadzimy na dobre to A. juz bedzie za duzy na kolejke moze kiedys pobawi sie z rodzenstwem
albo chociaz jakis maly zestaw mu kupie
albo chociaz jakis maly zestaw mu kupie
Suerte ekstra!!!
Karla nie martw sie Igi ma tory tut tut i lubibsie nimi bawic, a drewniane tory z lidla jakos specjalnie go noe wciągneły, a kiedy Jaga sporadycznie chce się nimi bawic to on jej przeszkadza.
Karla nie martw sie Igi ma tory tut tut i lubibsie nimi bawic, a drewniane tory z lidla jakos specjalnie go noe wciągneły, a kiedy Jaga sporadycznie chce się nimi bawic to on jej przeszkadza.
Mimezja, u nas tut tut jeszcze dalej sa w uzytku teraz coraz rzadziej bo woli dywanik z nadrukiem ulicy W sumie to nawet nie wiem czy lubilby taka kolejke to moje marzenie haha
Suerte super!
To ja sprzedałam tor I autka Tut Tut na wiosnę, bo średnie zainteresowanie było. Za to tory wyjmują i budują często
To ja sprzedałam tor I autka Tut Tut na wiosnę, bo średnie zainteresowanie było. Za to tory wyjmują i budują często
KarLa patrząc na mojego Męża, to chyba z takich torów się nie wyrasta...
Suerte to samo chciałam napisać
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.